EUmoto kullanıcısının son içeriği

1. E

Plaka kaybolması

Herkese merhabalar Bu akşam işten çıkıp eve geldiğimde plakamın düşmüş olduğunu gördüm.Plaka yeni yönergeliğe göre takılmıştı (vida olmadan). Plakam halbuki tırnaklı plakalardan, böyle plakayı kanırtarak oturttuğumuz cinsten. Nasıl olduysa sağdaki alt ve üstte bulunan tırnak kırılmış ve plaka...
  2. E

4.500 tl civarında sıfır motorlar

Herkese iyi günler,şuan kullandığımız titanı satıp daha yeni bir model motosiklet almayı düşünüyorduk ama piyasaya baktığımda 4.500 tl civarlarında sağlam motor yok gibi.Benim şuana göre araştırıp bulduğum motorlar şöyle 1.Hero-glamour Hint malı olması çine göre bir nebze daha güzel vede 5...
  3. E

Son günlerde olan motosiklet kazası

Herkese iyi akşamlar. Öncelikle bu konuyu açmak benim haddime değil ama bu son günlerde olan kazalar ki çoğunun sonucu belli böyle haberler geldikçede çok üzülüyorum. Bide bu kazaların bilinçli sürücüler tarafından yapıldığını gördükçe daha da kötü oluyor. Bu kazaların nedenleride belli (yüksek...
  4. E

Moped toparlama düşüncesi

Bu konu bir süredir aklımdaydı. Bugünde amerikan mopedleriyle alakalı bir konu görünce bu konuyu tekrar düşündüm. 800Tl ye peugeot 103 alsak bu moped i kaça toparlarız. Toparlarızdan kastım şasiye kadar soyulup boyanıcak grenajlarda boyanmalı ve motor en çok da bu motor kısmını düşünüyorum...
  5. E

Uygun bütçeli ekipman bilenler bakabilirmi

Merhabalar. Yeni bir mont ve kask arayışındayım ucuz yollu öğrenci işi. Aylıklarımdan ayrıdığım bi miktar parayla kask ve mont almak istiyorum. Acaba bu atıcağım ürünler hakkında yorum yapabilirmisiniz. http://www.motosikletim.com.tr/PROHEL-3001-RENDOM-FILE-MONT,PR-729744.html...
  6. E

Bir motorcu daha

Öncelikle herkese merhabalar. Bende aranıza yeni katıldım ama 1 buçuk seneden beri motor kullanıyorum , bilinçli bir şekilde. Bende aranıza katılmak istedim. Motor benim değil ama babamındır. Motoru aldığımızdan beri mevsim farketmeden hergün sürüyoruz. Benden bu kadar. Aranıza katılmaktan şeref...