esirci kullanıcısının son içeriği

1. esirci

Nihayet Enduro,

Chopper'dı,Naked'dı derken nihayet Enduro'cu olduk,yeni motorum V-Strom DL 650 A. Selam ve Sevgiler,
  2. esirci

12 Gün 8 Ülke

Herkese selam ve sevgiler, Her şey Kuşadası Motofest’te iken İstanbul’dan Sevgili kardeşim Yakup’un telefonla arayıp “Abi Balkan turu yapmayı planlıyorum beraber yaparmıyız”demesiyle başladı.Zaten Sevgili dostum Muhsin’in yapmış olduğu geziden sonra “acaba ben ne zaman giderim”diye düşünüp...
  3. esirci

Düzce 3-Abant

Arkadaşlar Merhaba, Bölgemizin önemli tabiat güzelliklerinden biri olan Abant ve Abant içerisinde bulunan Çadır kamp alanı hakkında özellikle ilk kez gelecek arkadaşlar için bilgi vermek amacıyla bu raporu hazırladım,ileriye dönük de faydası olur kanaatindeyim. İstanbul istikametinden...
  4. esirci

Didim ve Kuşadası Festivalleri 2013

Herkese selam ve sevgiler, Biraz gecikmiş olan festival raporumu,önümüzdeki yıllarda aynı Festivallere gitmeyi düşünecek olan arkadaşlara fikir vermesi açısından paylaşmak istedim. 2013 yılı motosiklet festival sezonunu Didim ve ardından Kuşadası festivalleriyle açmayı düşündüm.Görüştüğüm bazı...
  5. esirci

18 Gün 4.575 km.3 Motosiklet festivali ve bölgesel geziler.

Tüm dostlara selamlar, Sanal ortamda görüştüğümüz güzel Türkiye’mizin değişik şehirlerinden arkadaşların Batum Motosiklet Festivali’ne gitme planları,benimde yıllardır yapmak istediğim karadeniz gezisini gerçekleştirebilme düşüncem ve Batum Festivali’nin ardından Eskişehir ve Yalova Motosiklet...
  6. esirci

Batum,Eskişehir,Yalova Festivalleri ve ara geziler.

kısmet olursa 21 Ağustos sabahı çıkacağımız Batum festivali gezimizin ve devamında yapmayı düşündüğüm gezi rotasını paylaşıyorum,rota üzerindeki yerlere ulaşım tarihleri Batum,Eskişehir ve Yalova Festivalleri tarihleri olacaktır.Batum-Eskişehir motofest tarihleri arasındaki boş zamanı karadeniz...
  7. esirci

Düzce 2-Topuk Yaylası,Oflu(İkizler)yaylası,Eğrelti Yaylası,Sinekli Yaylası ve Abant

Düzce 2-Topuk Yaylası,Oflu(İkizler)yaylası,Eğrelti Yaylası,Sinekli Yaylası ve Abant Selam dostlar, Düzce’yi tanımaya ve tanıtmaya devam,15/07/2012 Pazar günü bir arkadaşla beraber bir doğa turu yapalım dedik.Düzce-Bolu arasındaki bazı yaylaları dolaşıp dağ yollarından Abant’a inmeye karar...
  8. esirci

Bursa Enduro Bahar Şenliği

Selam dostlar, 22-24 Haziran tarihlerinde yapılan Bursa Enduro bahar Şenliği yüksek bir katılımla güzel bir şekilde gerçekleşti.Bizde Düzce ve Sakarya’dan arkadaşlarla toplanıp gittik.çektiğim fotoğrafları sizlerle de paylaşmak istedim. Hepinize selam ve sevgiler, devamı...
  9. esirci

Düzce 1-Güzeldere şelalesi ve çevresi,

Selam dostlar, havalar ısınmaya başladı,artık gezme zamanı.:) Fırsat buldukça sizlere Düzce'nin güzel yerlerini hem kendim tanımaya hem de sizlere tanıtmaya çalışıcam,ilk olarak Güzeldere Şelalesi ile başlayalım bakalım, İsterseniz önce Güzeldere Şelalesi hakkında biraz bilgilenelim. Guzeldere...
  10. esirci

Yeni motorumla sezon açışım,

Selam dostlar, Resim yükleme probleminden ötürü yükleyemediğim resimleri gecikmeli olarak sizlere sunuyorum. Uzun zamandır aradığım yeni motorumu Eskişehir'de buldum(2007 model 28000 km.de ybr 250) ve 15 Mart'ta Otobüsle Eskişehir'e gittim,havalar kar yağışlı olduğundan 2 gün orada kaldım,bu...
  11. esirci

2011 Yalıköy sezonunu açtık,

Uzun bir aradan sonra,havayı da biraz da olsa güneşli görünce,eh artık dedik denize girmesek te havasını koklayalım,şimdiden tekerlerimizi alıştıralım,köy kahvelerinde çayımızı içelim,e biraz da kayıntı yapalım dedik ve Mahmutbey gişelerde bir arkadaşla,yol üstündeki dinlenme tesisinde diğer...
  12. esirci

Satılık Keeway SuperShadow 250

Arkadaşlar tarz değişikliği nedeniyle motorumu satmaktayım,motorumun kendi sınıfında en iyilerinden biri olduğunu düşündüğümden Ailede kalmasını isterim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-keeway-keeway-supershadow-250-full-full-47520134/detay/
  13. esirci

Selam rüzgar tutkunları

Selam dostlar,25 yıl gibi uzun bir aradan sonra büyük bir özlemle tekrar iki teker üzerindeyim.gerek aradan çok uzun zaman geçmesi gerekse tarz değişikliği (25 yıl önce Jawa ,yeni Keeway SS 250)nedeniyle acemilik çekmeme rağmen alışmaya çalışıyorum. Benim gibi iki teker sevdalısı...