erygrs kullanıcısının son içeriği

1. E

Aciiil yardım motorum aşırı yakmaya başladı :(

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bir iki ay önce karbüratörüm değişti evime yakın olduğu için kendi ustama değil de başka bir ustaya götürdüm değiştirmek için. Bu olaydan sonra motorum inanılmaz yakmaya başladı. Motorum keeway supershadow 250. 8-10 lt gibi bi depo kapasitesi var en son...
  2. E

motosiklet gaz yemiyor tekliyor

Herkese merhabalar, Keeway supershadow 250 motorumu 2-3 haftadır çalıştırmıyordum, az önce bindim. Marşı zar zor aldı, giderken gaz yemiyor motor ve sürekli tekliyor 1.viteste bile zor kalkıyorum bunun sebebi nedir acaba? Şimdiden teşekkürler....
  3. E

motosikletim gaz kesiyor

Abilerim,kardeşlerim herkese merhabalar.. Keeway supershadow 250 motorumun karbüratör üzerindeki benzin işeme pompası bozulduğu için karbüratörü geçen hafta değişti. Motorumu almaya gittim çalıştırdım tek seferde marşı aldı bindim saatlerce gezdim çünkü kendisi 2 aydır yatıyodu ve ben bunun...
  4. E

zincirden gelen ses

Öncelikle herkese merhabalar, foruma yeni üye oldum ve sizinle paylaşmak istediğim bir problemim var. Keeway supershadow kullanıcısıyım. Bir iki gün önce motorumun arka dişlisi göbekten bağımsız olarak sallanıyordu dün ustaya götürdüm takozları ve segmanları değiştirdi ve zincir ayarı yaptı...

Yeni mesajlar