Aciiil yardım motorum aşırı yakmaya başladı :(

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bir iki ay önce karbüratörüm değişti evime yakın olduğu için kendi ustama değil de başka bir ustaya götürdüm değiştirmek için. Bu olaydan sonra motorum inanılmaz yakmaya başladı. Motorum keeway supershadow 250. 8-10 lt gibi bi depo kapasitesi var en son hesapladığımda full depoyla 150 km yol yapmışım ve hesaplamalarım yanlış değilse km de 35-40 krs arası demektir bu. Daha öncesinde ise bu rakam 15-20 arası bile yoktu. Ayrıca az da olsa motorun çekişi düşük. Kendi ustama götürdüm subapların değişmesi gerektiğini motorun sıkıştırma yapmadığını ve çok yaktığını söyledi. Sizce sorun nedir ne yapmalıyım ve gerçekten subapların değişmesine gerek var mıdır? Bilgilerinizi ve tecrübelerinizi esirgemeyiniz şimdiden teşekkürler...

Hocam ustan kim? Görmeden yorum afaki olur ama sana bir yer önersem, gidip selamımı söylersen ilgilenir, gerekli bilgiyi verirler.

Gimat tarafında kızıltepe motor var. Hakkı var orda, hem patron hem usta. Çubuktan Murat'ın selamı var, bana yardımcı olacakmışsın dersen elinden geleni yapar. Fiyatlandırması da insan gibidir.

Hatta izinli olduğum bir güne denk getirirsek seve seve eşlik ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar