ertesigun kullanıcısının son içeriği

1. ertesigun

ANKARA,dan selamlar

aranıza katılalı baya zaman oluyor ama forumları takip edemiyordum.ve tanışma fırsatımda olmadı. ama paylaşılacak çok şey olduğuna inanarak buralardayım. ankarada ikamet ediyorum 28 yaşımdayım işsiz bi öğrenciyim, motorum yok ama almayı çok istiyorum(ama kısmet).
  2. ertesigun

çiçek Ve Suyun Hikayesi çok Derinden Etkileyecek

ÇİÇEKLE SUYUN HİKAYESİ Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır.ve arkadaş olurlar. İlk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder. Birliktelikleri tabi zaman lazımdır bir birlerini tanımak için. Gel zaman git zaman çiçek o kadar mutlu olurki mutluluktan içi içine sıgmaz artık ve anlarki...
  3. ertesigun

Ankarada A2 Ehliyetli Eleman Arayan Varmi

şu an motorum yok ama iyi bi iş bulursam taksitle alacam. tanıdığı eleman arayan varsa bir zahmet bana yazarsa sevinirim. sincanda oturuyorum ümitköy sincan ve etimesgut civarı olursada olur.. yada farketmez... işsiz kadım bende kuryecilik yapayım dedim
  4. ertesigun

DUCATİ monster600 hakkında bilgisi olan varmı acilll

ducati monster600 hava soğutmalı bir moror galiba.ben ankarada oturuyorum. bu motoru 2. el olarak almayı düşünüyorum.bu motorun yedek parçası nasıldır. bazı japonlar gibi elde etmesi zor ve pahalı parçaları varmıdır. güç ve performans olarak nasıldır. hava sogutmalı bir motor uzun gezilere...
  5. ertesigun

honda cbf500 ve suzuki gs500 arasında kaldım

maddi imkanlarım kısıtlı ama iyi bir motor almak istiyorum kafam çok karışık işin aslı 600 lük bi race alıyım diyordum 6000ytl ile 7000 ytl çıkabiliyorum bu paralara bulamazsın dediler. bulsanda üç beş milyar masraf açar dediler bende enduro ya dönmeye karar verdim. cbf500 en ucuz 8000...
  6. ertesigun

SUZUKİ MARUDER 250 almak istiyorum

bir arkadaşımda var birtane amg cantlı falan çok süper bi makina bana sölediği fiyat makul geldi aslında.3500 ytl 700 km de bir makina için fiyat nasıl sizce ve ben race motor tarzım ve bu tarz bi motora nasıl ayak uyduracagım bilmiyorum
  7. ertesigun

En Pisikopat Motorcu Izle Ve Gör :d

http://video.google.com/videoplay?docid=-8211419460191897771&q=ghostrider BU ADAM MANYAKKKKKKKKKK
  8. ertesigun

Eceline Susamak Deyimi Vardirya Işte Burada

BİR İNSAN ÖLÜMLE BU KADAR DANS EDEBİLİR İZLEYİN HAK VERİN! http://video.google.com/videoplay?docid=5984187290687814499&q=moto+video
  9. ertesigun

hyosung gt250r veya gt650 alıcısıyım

eğer hesaplı ve temiz bir makina bulabilirsem kırmızı olursa sevinirim alıcıyım
  10. ertesigun

hyosung gt250 ve gt650 hakkında bilgi rica ediyorum

şimdi bende fazla para yok şimdiden söleyim motor tecrübesi dersen çok profesyonel olmasada var şu anj motorsuzum ve bir motor almayı düşünüyorum büyük bir race bana hem yakıt hemde başka konularda külfetli olacak gibi geliyor ama bi 250 lik hyosung alsam egzost sesi ve hızlanma açısından beni...

Yeni mesajlar