ersinkecis kullanıcısının son içeriği

1. ersinkecis

Honda Honda CB750 Hornet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

QS 3000 rpm e kadar verimli değil maalesef. çok kemikli geçiyor. ama biriyle kapışırken falan güzel işini yapıyor. oralarda lazım zaten. sonradan da takılmıyormuş onu CBR650R e-clutch ı ve CB650R e-clutch ı test ederken sormuştum.
  2. ersinkecis

Arora CP250 Kullanıcıları

adını ilk defa bir arkadaşım satın aldığında duyduğum ve ondan alıp test ettiğimde çok beğendiğim F/P cruiser motosiklet ile ilgili burada bir başlık açayım dedim. genel bilgi paylaşımı bu başlık altında yapılabilir.
  3. ersinkecis

MT-07 Gücü abartılıyor mu?

kimse bahsetmemiş ama eski kasalarda şaside virajlarda burkulma olayı vardı. bundan dolayı virajda tutuş kaybolup yatanlar oluyordu. AEA nın bahsettiği MT07 eski karadüzen kasalar zaten. varsa bi ABS vardır o kadar. şimdi son kasalarda her tür elektronik var. 125cc den geçilebilir son kasaya ama...
  4. ersinkecis

teşekkürler. ağır çeliklerden alıp takayım. o da mantıklı. zaten eskiden gidon topuzunun amacı oymuş. gidondaki ağırlığı bir miktar arttırmak. sonradan sağa sola düşünce korumaya dönmüş sanırım. yüksek hızlarda zaten mecburen öndeyim. naked motor olduğu için yatabildiğim kadar depo üstüne...
  5. ersinkecis

ben plastik gidon topuzlarını alüminyumlarla değiştirdim. rüzgar camına karşı olduğum için cam yok. naked motor rüzgar almak için. ayrıca bana limitlerimi hatırlattığı için kesinlikle karşıyım rüzgar camına. cam takıp 200+ hızlarda giderken insan aslında motorda olduğunu unutabilir diye...
  6. ersinkecis

evet. dediğiniz gibi zaten ben de şehir içind yoğun trafikte işe git-gelde kullanıyorum. 50-60 a anca çıkabiliyoruz. aralardan geçerken 250cc gibi kıvrak olması çok işime yarıyor. 40 yılın başı da 150+ hıza çıktığımda kafa sallamasını çok dert etmiyorum. sürekli çıkıyor olsam o hızlara şu gidon...
  7. ersinkecis

profesyonel sürücü değilim fakat şu anda 2. hornet 750 motorumu kullanıyorum. ankarada aralıksız 46 km boyunca zigzag virajların olduğu eski hitit ralli yoluna gidiyoruz hemen her hafta viraj yapmak için. benim viraj konusunda hiç şikayetim olmadı motordan. sadece kısa aralıklı virajlarda...
  8. ersinkecis

Hornet 750 nin ansiklopedisini buldum. :D https://tuzlusumotorcusu.blogspot.com/2024/02/2024-model-honda-cb750a-hornet.html
  9. ersinkecis

02.05.2024 akşamında Adana'da bir Motosiklet Fabrikasında çıkan yangın

Adana’nın Seyhan ilçesi Zeytinli Mahallesi’nde bulunan Arora motosiklet fabrikasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıkmış. Medyaya yansıyan haberlerden bulduğum bazıları altta: https://www.tv100.com/adanada-motosiklet-uretim-tesisinde-yangin-cok-sayida-ekip-bolgeye-sevk-edildi-haber-752214...
  10. ersinkecis

ANLAS Winter Grip2 SC500 Kışlık 1710km de TAKIM lastikler: 90/90/R18 ve 120/80/R16

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-jant-lastik-anlas-winter-grip2-sc500-kislik-takim-90-90-r18-ve-120-80-r16-906085836/detay ANLAS Winter Grip2 SC500 Kışlık 1710km de, 1 sezon bile kullanılmamış TAKIM lastikler: 90/90/R18 ve 120/80/R16 ÖN...
  11. ersinkecis

CST marka R25/MT25/Z300 vb.ne uyan TAKIM 300km de lastikler 110/70/R17 + 140/60/R17

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-jant-lastik-cst-marka-r25-mt25-z300-vb.ne-uyan-takim-110-70-r17-plus-140-60-r17-909734586/detay/ CST marka R25/MT25/Z300 vb.ne uyan TAKIM LASTİK: 110/70/R17 ve 140/60/R17 ölçülerinde. Ön lastik...
  12. ersinkecis

VİZÖR KAPLAMA (şeffaf vizöre siyah cam filmi kaplaması)

Merhaba Arkadaşlar, şeffaf vizörümü kaplamak için orta dereceli siyah cam filmi aldım. fakat kask BELL Qualifier. vizör de bombeli. LS2 lerin vizörü gibi dümdüz değil. sadece tek yönde eğim olsa çok kolay olacaktı ama bunda küre gibi bombe de var. her yöne doğru. daha önce vizöre böyle kaplama...
  13. ersinkecis

Bajaj stop etme sorunu

https://www.youtube.com/watch?v=JUBxbYCMeMU Bajaj v15 motorumun seri şekilde stop ettiği 1-2 dk lık video kesiti attım üstteki linkte mevcut. sorun ne olabilir?? akü sıfır. daha alalı 1 ay oldu olmadı. not: evde aküyü söküp multimetre ile ölçtüm 12.54 volt gösteriyor (ama tabi bu boştaki...
  14. ersinkecis

Bajaj Vikrant v15 te oluşan yağ kaçağı

Merhaba Arkadaşlar, Bajaj Vikrant v15 ABS motorum var. son 2 haftaya kadar motordan bir şikayetim yoktu. 2 haftadır motor aşırı yağ eksiltmeye başladı. biraz sağına soluna bakınca bunun şanzıman kapağındaki contadan sızdığını gördüm. aslında o direkt görmedim ama o tarafta dış yüzey yağlanması...
  15. ersinkecis

Motosiklete Başlangıç - Motosiklet Teorisi vb.

Motosiklete yeni başlayacak arkadaşlar için eğitim amaçlı, faydalı olabilecek bilgiler, trikler, linkler vs. vs. Forumda yaptigim aramalarda cok daginik vaziyette forum icinde tek tuk yazilar buldum. "Yeni Baslayanlara" adinda bir forum var o da modoretorlere ozel, kullanicinin yazmasi yasak...

Yeni mesajlar