ERROR88 kullanıcısının son içeriği

1. ERROR88

Kuyucadısı Çağla Baş'ı kaybettik

tüylerım dıken dıken oldu adını gorunce cok severdım yakın arkadasım dı nerelere gıttık gezdık beraber allah rahmet eylesın
  2. ERROR88

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

nc 750 tabıkı de dct al keyfıne bak 3 tane vstrom yer yıne sorun acmaz :LOL:
  3. ERROR88

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

5 lıtre 140 160 uzun yol sadece yapıyorum
  4. ERROR88

Polis memuru motosikletin üzerindeki orjinal stickerları sökmesini istedi

polıs manavlık bıle yapamaz acılen gorevden alınması gerekıyor pıskoloğa gıtmesı şart
  5. ERROR88

İstanbul’da Trafiğe Giren Yabancı Motorcular Aralardan Gitmedi

o çantalar ıle gıremezler zaten :LOL:
  6. ERROR88

QJ moto srk250 vs cf moto nk250

ikisi de para verılıp alınacak motorlar değil
  7. ERROR88

Çene Açılır Kask Tavsiyesi

shoeı schuberth almayacaksan fullface al cabuk dağılır guvenlık konusuna bısı demıyorum herkez uzman olmus ulkede zaten arge vs bosa yapılmıs c5 kullanıyorum ben ondan once de c4 vardı çene acık gazlayan bırısı değilim 30 40 km den daha hızlı gıdersem kapatıyorum zaten eleği asalı çok oldu bizim
  8. ERROR88

600rr mı r6 mı

ıkısı de artık cok cok eskı makıne ler basına dert alırsın ama ılla alacam dersen honda al daha az uğrasırsın yamahanın derdı para ıle değil 2 katı para da harcasan ayağa kalkmaz yamaha
  9. ERROR88

MT-07 Gücü abartılıyor mu?

mt7 de fren var diyen çin malından geçmiştir abartma mevzusu ben 09 a bındım cok abarttıkları ıcın yok a moduna alma kafana gecer vs vs 25 km oldu bı türlü hangi modda cıldıracak dıye bekledım olmadı gerı geldım aynı yolu daha once tecrubesı olmayanlar ıcın cok cok hızlı olabılır ama en basıt...
  10. ERROR88

R7 bana uygun mu?

racıng 4 sılındır olur herhangı bır 4 sılındır r 7 yı cok rahat patates eder geç sen o tork işini
  11. ERROR88

125 & 150 & 200 & 250 CC hangisi tercih edilmeli?

yağptığın yol 20 km yı gecıyor sa her cıktığında kesınlıkle 125 cc alma ezıyet ama ıkı semt arasında gıder gelırım dersen 125 cok ıyı uzun yol gezıler felan ezıyet aksını soyleyenın cabınde parası yoktur 2024 cb125f var bende kısa yerlere onunla gıdıyorum mesela müşteri ziyareti vs
  12. ERROR88

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

ıyı de o zaman ceza yemeyız reddetmıslerdır anında öteki kişiler :LOL: :LOL:
  13. ERROR88

Bu motor alınır mı?

90 bın de kurye değil komık
  14. ERROR88

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

son 20 yıldır honda dan baska motor a para vermedim araya 1 defa yamaha gırdı gerisi honda genelde sıfır alırım

Yeni mesajlar