Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selam, İstanbul Kartal da oturuyorum ve şehir dışında olan motorumu buraya getirmek istiyorum. Ev ile metro arası arabayla 3-5 dk ama bayır olduğu için yürüme çıkmak imkansız gibi. İş yerime metro ve marmarayla gitmem gerekiyor. Bunun için motoru kartal ve pendik istasyonlarının...
Biraz sinirli bir cevap olmuş fakat konunun başında da belirttiğim gibi halihazırda 125cc olan msx motorumu sürekli kullanıyorum. Fakat ehliyetim yok. Daha büyük motor hiç kullanmadım. Türkiye'de de kendi motorunla sınava girmek gibi bir durum olmadığı için konuyu gayet açıkça anlattığımı...
Herkese selam, Kadıköy' de oturuyorum. Boyum 1.50 ve Honda MSX 125 motorum var. Ancak motor ehliyetim yok. Yaş 27 ve A ehliyeti almak istiyorum. Boyum kısa olduğundan dolayı İstanbulda Anadolu Yakasında gidebileceğim ve benim boyumun sürebileceği motorları olan, önerdiğiniz bir sürücü kursu var...