eroceto kullanıcısının son içeriği

1. eroceto

Yolda Cross Süren bir Kedi Görseniz Napardınız?

Merhaba arkadaşlar, Arkadaşla kısa videolar çekmeye çalışıyoruz. Bende cross'u kullanayım dedim :) Tabi ki polise yakalandık :D Soran olursa ceza yemedik hiç. Plaka takılı olmamasına rağmen kask falanda yok :) Yorumlarınızı bekliyorum.. https://www.youtube.com/watch?v=7BexAVtWJeE
  2. eroceto

Cross kullanlar bakabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 2 hafta cross motor aldım. Racing tecrübem olmasına rağmen zor olduğunu ilk kullanışta anlamıştım ve olan oldu.. Bir anlık öfkemin sonucu arkama aştım ve bacağımı kırdım şimdi evdeyim.. Platin vesayire takıldı.. Bacak kırılmalarını bot engeller mi? Yada bacak...
  3. eroceto

Güç Ağırlık Oranı nasıl hesaplanır?

Araştırmama rağmen bunun nasıl hesaplandığını bulamadım. Öncellikle 101 kg olan motor ruhsatta 115 kg olarak yazılmış. Motor Gücü: 5 kw, Ağırlık: 115 Güç Ağırlık Oranı: 0,966 kw bu motor kaç HP oluyor?
  4. eroceto

KTM 250 EXC ve EXC F arasında ki fark?

Merhaba arkadaşlar, soruma geçmeden önce biraz kendimden bahsedeyim. Şuan racing (Yamaha r6) kullancısıyım. Bir çok motor kullanan kardeşlerim gibi bionik ile başladım motor serüvenim. 1998 model bir motor.. 17 senedir aktif motor hayatım var. İşin açıkçası racing artık istemiyorum ve cross'a...

Yeni mesajlar