Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar ;
29 Temmuz günü (esnetilebilir) İstanbudan yeni alacağım motorum ile Adanaya geçeceğim. Yolu düşen olur mu ? Beraber gider gezer eğleniriz ??
Yolu düşmeyen arkadaşlardan da tavsiyelerini bekliyorum.İlk uzun yolculuğum olacak (yaklaşık 1000 km) Motorum DL 650 Vstorm K7...
Arkadaşlar uzuuun süren araştırmalarım sonucunda çarşamba DL 650 mi alıyorum :) Foruma çok uzun zamandır üyeyim fakat hep okumak bilgilenmekle geçirdim zamanımı . artık aranızdayım. . . Motorumu alır almaz fotoları yükleyeceğim bakim beyenecekmisiniz :)
Arkadaşlar selamlar ; yaklaşık iki sene önce aldığım DTR 125r ımla vedalasarak yeni bir motor alacağım. Uzun zamandır araştırıyorum fakat XT ile Fazer arasında sıkışmış drumdayım. .
İkiside tarzlarında en önde giden makineler, Bir yanım al xt660 ı ,toprak yollarada girersin,motor...
Arkadaşlar selamlar, uzun süredir bi motor alıp haftasonları kendimi dağa tepeye vurup stress atmak istiyorum ama motor almak bile stres yaptı bende. . bi el atın da birlikte karar verelim alayım birtanesini. . seçeneklerim ;
Honda XL 200 2004 model (4000 ytl)...