Arama sonuçlarınız

1. E

İstanbuldan Adanaya

Arkadaşlar selamlar ; 29 Temmuz günü (esnetilebilir) İstanbudan yeni alacağım motorum ile Adanaya geçeceğim. Yolu düşen olur mu ? Beraber gider gezer eğleniriz ?? Yolu düşmeyen arkadaşlardan da tavsiyelerini bekliyorum.İlk uzun yolculuğum olacak (yaklaşık 1000 km) Motorum DL 650 Vstorm K7...
  2. E

yupppiiiiii :)

Arkadaşlar uzuuun süren araştırmalarım sonucunda çarşamba DL 650 mi alıyorum :) Foruma çok uzun zamandır üyeyim fakat hep okumak bilgilenmekle geçirdim zamanımı . artık aranızdayım. . . Motorumu alır almaz fotoları yükleyeceğim bakim beyenecekmisiniz :)
  3. E

Fazer ile xt660r arasında sıkıştım kaldım !

Arkadaşlar selamlar ; yaklaşık iki sene önce aldığım DTR 125r ımla vedalasarak yeni bir motor alacağım. Uzun zamandır araştırıyorum fakat XT ile Fazer arasında sıkışmış drumdayım. . İkiside tarzlarında en önde giden makineler, Bir yanım al xt660 ı ,toprak yollarada girersin,motor...
  4. E

aklım çok karışık artık birini almak istiyorumm !

Arkadaşlar selamlar, uzun süredir bi motor alıp haftasonları kendimi dağa tepeye vurup stress atmak istiyorum ama motor almak bile stres yaptı bende. . bi el atın da birlikte karar verelim alayım birtanesini. . seçeneklerim ; Honda XL 200 2004 model (4000 ytl)...

Yeni mesajlar