erensel kullanıcısının son içeriği

1. erensel

Vitesli mi Scooter mı

N250 ve NS200 naked modeller. Rüzgarı oldukça fazla alır. Amaç büyük çoğunlukla işe gidip gelmek ise 250 CC maxiscooter daha konforlu olur.
  2. erensel

Jupiter 125

Aprilia SR 125 için can sıkan kronik sorunları var diye duydum. Aslı astarı yoksa çok iyi fiyat. Suzuki Address yeni kasanın tipini hiç beğenmedim ama sorunsuzluk isteniyorsa tercih edilebilir. Eski kasa Address 110 CC olan modeli terlik niyetine alıp 1 sene katır gibi kullanmıştım. SYM...
  3. erensel

Kucuk sehir ici scooter tavsiyesi

SYM ile aynı motor bloğunu kullanan Peugeot Tweet 125 var. Şehir içinde çarşı pazar işleri için iyi bir alternatif olabilir.
  4. erensel

TVS Rtx 300

Bence iş yapacak güzel bir motora benziyordu Getirmemeleri çok ilginç
  5. erensel

TVS Rtx 300

Eyvallah :)
  6. erensel

TVS Rtx 300

Bu model fuara gelirse görüp inceleyenlerden iki kelam etmesi rica olunur.
  7. erensel

Motosiklet nakliyesi fiyatları

Muhtemelen otobüs firmaları daha uygun olur. Birde gidilecek şehre dönüşü boş olan bir nakliyeci denk gelirse yine uygun fiyat alabilirsiniz.
  8. erensel

Motor almak istiyorum yardım lazım

Svartpilen 401 bakın isterseniz. Duke 390 ile aynı blok diye biliyorum.
  9. erensel

A2 motor önerisi

TVS'ten memnun kaldıysanız 0 KM RTR 200 ile devam edin bence.
  10. erensel

Branda Altına Koku Bırakan Kedi Sorunu

En etkili çözüm kedi yatmaz almak https://www.hepsiburada.com/kediyatmaz-siyah-standart-boy-motorsiklet-icin-dikenli-sele-kilifi-kedi-ve-cocuk-onleyici-kilif-pm-HBC000070IL3J
  11. erensel

6 Yaşındaki Oğlumun Motosiklet İsteği

İlk etapta şöyle bir şey alıp okul bahçesi gibi bir alanda sürüş yapabilir heves ve beceri duruma göre daha ileri seviye bir eğitim ve model bakılabilir. Şimdiki çocuklar herşeye daha kolay ulaştıkları için hevesleri çabuk geçiyor. 7 yaşındaki oğlum geçen sene scoter diye başımın etini yedi...
  12. erensel

motosiklet kampanya vs yok mu güncelde?

Geçen Yamaha SMS attı Nmax 125 peşin fiyatına 8 taksit diye. Husqvarna ve SYM'de bayadır taksit kampanyası devam ediyor. Birde geçenlerde V-Strom 800 için reklam görmüştüm peşin fiyatına 9 taksit diye.
  13. erensel

Fındık Parasıyla Yaptığı Araca El Konulan 15 Yaşındaki Mert Gözyaşlarına Boğuldu

Kardeşimizin yaratıcılığı ve beceresi her ne kadar takdire şayan olsa da bu araçlar karayolunda olamaz. Şahsen kendimde 15/16 yaşlarımda fındık bahçelerinde çalışıp para biriktiren biri olarak kardeşimi çok iyi anlıyorum ama o makineyi yolda değil harmanda kullanmalıydı. İnşallah bu yeteneği...

Yeni mesajlar