Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aprilia SR 125 için can sıkan kronik sorunları var diye duydum. Aslı astarı yoksa çok iyi fiyat.
Suzuki Address yeni kasanın tipini hiç beğenmedim ama sorunsuzluk isteniyorsa tercih edilebilir.
Eski kasa Address 110 CC olan modeli terlik niyetine alıp 1 sene katır gibi kullanmıştım.
SYM...
En etkili çözüm kedi yatmaz almak
https://www.hepsiburada.com/kediyatmaz-siyah-standart-boy-motorsiklet-icin-dikenli-sele-kilifi-kedi-ve-cocuk-onleyici-kilif-pm-HBC000070IL3J
İlk etapta şöyle bir şey alıp okul bahçesi gibi bir alanda sürüş yapabilir heves ve beceri duruma göre daha ileri seviye bir eğitim ve model bakılabilir.
Şimdiki çocuklar herşeye daha kolay ulaştıkları için hevesleri çabuk geçiyor. 7 yaşındaki oğlum geçen sene scoter diye başımın etini yedi...
Kardeşimizin yaratıcılığı ve beceresi her ne kadar takdire şayan olsa da bu araçlar karayolunda olamaz.
Şahsen kendimde 15/16 yaşlarımda fındık bahçelerinde çalışıp para biriktiren biri olarak kardeşimi çok iyi anlıyorum ama o makineyi yolda değil harmanda kullanmalıydı. İnşallah bu yeteneği...