erenedip kullanıcısının son içeriği

1. erenedip

bu ne saçmalık? bu ergenlerin gelecekleri... (VİDEO)

Youtube da gezerken böyle bir videoya denk geldim. Önce şaşırdım, sonra utandım ve bu yerini öfkeye bıraktı. Özentilik diyemiyorum. leş gibi, anlamsız, iğrenç bir profil ve karakter görünümü! ya bu bebeler ne olacak allah aşkına? büyük konuşmayayım evlat olsa sevilmez. böyle oğlum olsa düzelsin...
  2. erenedip

Çinli motorum canli olabilir mi?

Merhaba, Benim bu motorun canli olmasindan supheleniyorum:) motosikletlerin mekaniginden cok anlamadigimdan czemiyorum. Motorumun bir gunu bir gunune uymamakta. Bir gun cok seri, hizli ve atik. Kadran 90i rahat goruyor. Gps lede teyit ettim. Bazi gunler, yerinden kalkamiyor, 80i yol ve hava...
  3. erenedip

profil avatar yükleme hatası. temporäre HATASI...

Forumda aradım bulamadım. Avatara linkle foto yüklemek istediğimde, "Dosya yüklenmesi sırasında Hata oluştu, temporäre Dosyası oluşturulamadığı için." diye bir hata alıyorum. direk bilgisayardan yüklemek istediğimde ise "bir hata oluştu" diyor. dosya boyutlarına, formatlarına ve ölçülerine...
  4. erenedip

Şişli Kuştepe'de dayak yemekten zor kurtulan motorcu!

https://www.youtube.com/watch?v=Qql1eRTjsIM . Arkadaşın biri girmiş, gerçekten ucuz atlatmış. O cesur kulüplerimizi bu gibi yerlerde görmek, temizlik yapmalarını bekliyoruz...:)
  5. erenedip

Hatalı Şerit Değiştiren Taksici, Motosikletlinin Ölümüne Neden Oldu!

Sabahki elemana (Azize ile olan) kızanlar okusun. Abartmak hata olabilir ancak, sürücülerin bu gibi hatalarının sonuçları ağır da olabiliyor... https://www.haberler.com/tem-otoyolunda-ticari-taksi-motosiklete-carpti-1-9886735-haberi/
  6. erenedip

Barkın Reisle İlgili Farkındalık Yaratmak Amacıyla Ne Yapabiliriz?

Normalde bu tarz şovlardan hoşlanmam ancak, ruhum daralıyor ve elimden başka birşey gelmiyor. Motorlarımıza siyah birşey bağlayabiliriz. Bilen bilmeyen anlasın ki BARKIN REİS FARKLIYDI! Bizim için çok büyük bir değerdi. Bilmeyenler sorsun araştırsın, öğrensin bu sayede. Farklı ve bu şekilde...