Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YAHU AŞKIM BALIM BİTANEM BÜTÇE 100 DİYORUM SEN BANA 160 LİRALIK ŞEYİ ATİYOSUN BİDE CROSSOVER DİYE GEÇİYOR YUKİNİN SİTESİNDE TEKKEN AYRI MODEL
1774198220
Mesela neden konuyu kirletiyosun soruya cevap vermek yerine zaten size kılım ucuz ekipman istedik diye demediğinizi bırakmadınız zamanında
Ya reis harbi sağol şu tarz bişey demek zor olmamalı ya yok bütçen yoksa binmeyeceksin yok soyle böyle demek yerine böyle diyip anlatsalar konu kapanıyor
Neyse yardım beklemek hata olmuş sizden arkadaşlar sizden beklentim bütçem kaç 15 20 mi kardeşim bu bütçe güzel bir bütçe değil ama bu paraya en iyi seçim olarak şu markanın şu modeli bunun şu ürünü demeniz ama siz dalgaya alıyorsunuz direk
Hocam eyvallah da ls2 rapid ile kaza yapıp kaskı hiç hasar almayan çok kişi var çevremde veya sadece kask alan ben en azından ceket eldiven de alayım diyorum yeniyim diyorum bütçem kısıtlı diyorum adamlar bana illa 50k 25k alacaksın verin parasını alayım yani herkesin durumu imkanı bir değil ki...
Anlatır illa biri hocam 200cc motora binip 600cc motora binicek gibi kaliteli ekipman alacak gücüm yok size kalsa 30k ya alınan scooter a binerken de 25 50k ekipman almak lazım
Hocam mt revenge 2 kask alsam 6k ceket prohel var oda 6k eldiven de 1 1.5 civarıdır hadi ona da 3 diyelim sağlam olsun 15k zaten pantolon bot istemiyorum dedim
İşte hocam bak ben diyorum ki işimi görsün yeter motor zaten 90k ya alınmış ekipmana 25 50 verecek gücüm olsa 90k lik motora binmem
1766175682
Ayrıca korumalı pantolon ve ayakkabı istemiyorum dedim motor düşük cc onu geçtim şehir içi kullancam yani ikiside saçma evden cikicam antrenmana gidicem...
Selamlar abim rs200 aldı ve iki ay sonrada bu motoru bana verecek bende bu süreç içinde ehliyet ekipman vs halletmeyi planlıyorum ehliyet işi kolay ama takıldığım nokta ekipman ceket kask eldiven yeterli olur gibi düşünüyorum başlangıç için ama bütçe bazında piyasayı bilmiyorum o nedenle hem...
https://shbd.io/s/TuyIMb1h
Alınabilir mi bütçeme uygun bir motor 192 boyundayım 190 olan bir arkadaşımın eski motoruydu ve boy konusunda sorun yaşamıyordu o