Ekipman önerisi

Selamlar abim rs200 aldı ve iki ay sonrada bu motoru bana verecek bende bu süreç içinde ehliyet ekipman vs halletmeyi planlıyorum ehliyet işi kolay ama takıldığım nokta ekipman ceket kask eldiven yeterli olur gibi düşünüyorum başlangıç için ama bütçe bazında piyasayı bilmiyorum o nedenle hem uygun hemde iş görebilecek önerilerinizi alır isem çok mutlu olurum

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ekipmanın baslangıcı ilerisi yok
Eldiven
Ayakkabı
Kask
Korumalı pantalon
Korumalı mont
Bunlar içinde istanbulda yaşıyorsan kadıköy hasanpaşaya gidip bilgi edinebilirsin motomaxta bol ürünler var ve 3 taksit yapıyorlardı galiba
Toplam 25-50 k arası bir fiyat ile tam takım binilebilir.

Ekipmanın baslangıcı ilerisi yok
Eldiven
Ayakkabı
Kask
Korumalı pantalon
Korumalı mont
Bunlar içinde istanbulda yaşıyorsan kadıköy hasanpaşaya gidip bilgi edinebilirsin motomaxta bol ürünler var ve 3 taksit yapıyorlardı galiba
Toplam 25-50 k arası bir fiyat ile tam takım binilebilir.
İşte hocam bak ben diyorum ki işimi görsün yeter motor zaten 90k ya alınmış ekipmana 25 50 verecek gücüm olsa 90k lik motora binmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca korumalı pantolon ve ayakkabı istemiyorum dedim motor düşük cc onu geçtim şehir içi kullancam yani ikiside saçma evden cikicam antrenmana gidicem salona motosiklet botu motosiklet pantolonu olmamalı üstümde uzun yolda kullansam eyvallah

Motosikleti
Triumph Trident 660
İşte hocam bak ben diyorum ki işimi görsün yeter motor zaten 90k ya alınmış ekipmana 25 50 verecek gücüm olsa 90k lik motora binmem

Ayrıca korumalı pantolon ve ayakkabı istemiyorum dedim motor düşük cc onu geçtim şehir içi kullancam yani ikiside saçma evden cikicam antrenmana gidicem salona motosiklet botu motosiklet pantolonu olmamalı üstümde uzun yolda kullansam eyvallah
Ben zaten fiyatları minumumda tuttum

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

benim kaskım 35k ben niye 90klık motora biniyorum aq

Örneğin yeter bence yani bindiğim motor 300 400k verip aldığım bişey olsa evet motora o kadar vermek yerine 25 50 ekipman mantıklı ama 90 bin liraya motor alıyosun ki hediye edilecek sonuçta bu bana motorun değerinin yarısını ekipmana vermek zora sokar

benim kaskım 35k ben niye 90klık motora biniyorum aq
Paran var demekki kanka asgari ücretle çalışan adamım 35 kask alacak güç herkesde yok yani 125 200cc motor içinde öyle sağlam kaska gerek yok ls2 rapid de iş görür

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hocam mt revenge 2 kask alsam 6k ceket prohel var oda 6k eldiven de 1 1.5 civarıdır hadi ona da 3 diyelim sağlam olsun 15k zaten pantolon bot istemiyorum dedim
Bu fikirde birine bir sey anlatmakla uğraşmak istemiyorum ,daha hevesli abiler var anlatmaktan sıkılmayan onlar anlatır.

Bu fikirde birine bir sey anlatmakla uğraşmak istemiyorum ,daha hevesli abiler var anlatmaktan sıkılmayan onlar anlatır.
Anlatır illa biri hocam 200cc motora binip 600cc motora binicek gibi kaliteli ekipman alacak gücüm yok size kalsa 30k ya alınan scooter a binerken de 25 50k ekipman almak lazım

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Arkadaşların anlatmak istediği, istersen 50k'lık skuter'e bin, sen çarpmazsın gelir biri sana çarpar 6k lık kaskınla birlikte kafa tasında karpuz gibi yarılır görürsün (:) ekipman önemli, kasların kurtarmayacak seni kazadan...

Arkadaşların anlatmak istediği, istersen 50k'lık skuter'e bin, sen çarpmazsın gelir biri sana çarpar 6k lık kaskınla birlikte kafa tasında karpuz gibi yarılır görürsün :)) ekipman önemli, kasların kurtarmayacak seni kazadan...
Hocam eyvallah da ls2 rapid ile kaza yapıp kaskı hiç hasar almayan çok kişi var çevremde veya sadece kask alan ben en azından ceket eldiven de alayım diyorum yeniyim diyorum bütçem kısıtlı diyorum adamlar bana illa 50k 25k alacaksın verin parasını alayım yani herkesin durumu imkanı bir değil ki biri der 35k kask sadece gücüm yok napayim gücüm yok diye kullanmayayim mi binmeyeyim mi güzellikle diyorum öncelik bu bu bütçede belli yani yok laf anlatamayız yok şöyle böyle herkesin şartları iyi değil yani yapacak bişey yok

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Hocam eyvallah da ls2 rapid ile kaza yapıp kaskı hiç hasar almayan çok kişi var çevremde veya sadece kask alan ben en azından ceket eldiven de alayım diyorum yeniyim diyorum bütçem kısıtlı diyorum adamlar bana illa 50k 25k alacaksın verin parasını alayım yani herkesin durumu imkanı bir değil ki biri der 35k kask sadece gücüm yok napayim gücüm yok diye kullanmayayim mi binmeyeyim mi güzellikle diyorum öncelik bu bu bütçede belli yani yok laf anlatamayız yok şöyle böyle herkesin şartları iyi değil yani yapacak bişey yok

Haklısın hocam, tamamen bütçe meselesi. En fazla yatırımı kaska yap geri kalan ekipmanlarda daha uyguna kapat. Önceliği kaska vermen daha iyi olur

Haklısın hocam, tamamen bütçe meselesi. En fazla yatırımı kaska yap geri kalan ekipmanlarda daha uyguna kapat. Önceliği kaska vermen daha iyi olur
Tamam bana bunu diyip öneri yapsın karşımdaki kişiler hocam ricam beklentim bu yani olmayan bir parayla alamam sonuçta ben

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Paran var demekki kanka asgari ücretle çalışan adamım 35 kask alacak güç herkesde yok yani 125 200cc motor içinde öyle sağlam kaska gerek yok ls2 rapid de iş görür
İlginç görüş...
Kazaların çoğunluğu 125 -250 cc arasında... Ve ölüm oranı da bayağı yüksek ..
Motor 200 cc olunca 1000lik makinenin 5 te biri mi hasar alacağını düşüyorsun ?..
Tekerin döndüğü zaman bütün motosikletler aynı hasarı verir..

Son olarak ls iş görür demişsin..
Madem biraz bilgin var hiç tavsiye isteme buralardan...
Sana tavsiye yerine hep nasihat verirler...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

Örneğin yeter bence yani bindiğim motor 300 400k verip aldığım bişey olsa evet motora o kadar vermek yerine 25 50 ekipman mantıklı ama 90 bin liraya motor alıyosun ki hediye edilecek sonuçta bu bana motorun değerinin yarısını ekipmana vermek zora sokar

param olsa 90klık motora mı binerim aq

Çevrene bir kişi daha eklensin 2bin TLlik dandik bir kask yüzünden 6 ay nefes alamadım 1 hafta katı yemek yiyemedim :D

param olsa 90klık motora mı binerim aq
Öyle dememek lazım 52Klık kaskla 125CC sürüyodum :D

Motosikleti
Ns200 15"
Kasklar belli fiyatlandırmadan sonra konfora önem veriyor, kask alırken kafa şeklinize oturması ve en güncel sertifikalara sahip olması en önemlisi. Mont ve pantolon seçerken korumalarının Level 2 olmasına özen gösterin, eldiven ve botta bilek koruması olursa en güvenli şekilde seyahat edersiniz.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İkisi de motosiklet, ikisi de kırmızı. İkisine de aynı kafa ve aynı döt ile biniyorsun. İkisinde de düşünce "cısss" oluyor.
2313fte.jpg

Neyse yardım beklemek hata olmuş sizden arkadaşlar sizden beklentim bütçem kaç 15 20 mi kardeşim bu bütçe güzel bir bütçe değil ama bu paraya en iyi seçim olarak şu markanın şu modeli bunun şu ürünü demeniz ama siz dalgaya alıyorsunuz direk

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Bence sence dalga geçiyorsun gibime geldi.70 km hızla giderken kaza yaparsan 200 cc yada 1300 cc motorun önemi degil ekipmanların kalitesi önemli oluyor.Gerekirse 90k ya motor alıp 50k ya ekipman dizeceksin
şu mesajından sonra sen kendini düşünmorsan biz niye düşünelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar