erdem.gunduz kullanıcısının son içeriği

1. erdem.gunduz

ACİL SATILIK / Suzuki Intruder VL800

Arkadaşlar 2002 model Suzuki Intruder VL800 Volisia motorumu satıyorum. Çoğunuz benim motoru biliyorsunuz, bilmeyenler için sahibinden.com daki ilanda detayları bulabilirsiniz. http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3319049 Sevgiler, Erdem 533-590 76 30
  2. erdem.gunduz

Regal Raptor DADYW DD250E-9 Su soğutmalı[u]

Marka : Regal Raptor Model : DADYW DD250E-9 KM : 6000 Renk : Siyah Fiyat : 3.750 YTL Açıklama : Garantisi devam ediyor. Bakımları yetkili servis tarafından yapılıyor. sis farları, yan çantalar, sosis çanta, yükseltilmiş sisybar, genişletilmiş pilyon (artçı) koltuğu. satış nedenim 250cc ve 17 Hp...
  3. erdem.gunduz

Motosikletler için çok kapsamlı Kaza raporu

Sıkılmadan sonuna kadar okunması gereken bir yazı http://www.superevariders.com/html/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2067#26567 yukarıdaki yazı www.superevariders.com sitesinde Ahmet (ADO) Doğrayıcı tarafından yayınlanmıştır
  4. erdem.gunduz

[MT-İstanbul] 9 Temmuz Pazar / MACGYVER'ın Doğumgünü Kutlamasi

[MT-İstanbul] 9 Temmuz Pazar / MACGYVER'ın Doğumgünü Kutlamasi Arkadaşlar aynı gün MACGYVER' ın da doğum günü. böylece aynı gün ikisinide kutlarız. Haydi Regal Raptorcular bizim için de bir araya gelmek için bahane olsun...
  5. erdem.gunduz

[mt-istanbul] Regal Raptor Kullanicilari Toplanalim

Regal Raptorcular olarak bir toplantı yapalım. toplantı tarihi ile ilgili anket açıyorum çoğunluk hangi tarihte isterse o gün bir araya gelelim.
  6. erdem.gunduz

[MT - İstanbul]Park Kalamış Kafe Toplantısı

Arkadaşlar perşembe akşamları yaptığımız toplantının mekanını özgürlük parkından aşağıda fotoğrafı görülen kalamıştaki yere aldık hepinizin bilgisine. geçen hafta çok az kişiydik, bu hafta yine eskisi gibi kalabalık bir katılım bekliyorum. gelmeyenler ceza alacak bilesiniz:queen: :queen...
  7. erdem.gunduz

[MT - İstanbul] 29 Haziran Perşembe

Arkadaşlar biraz geç oldu ama saat 17:00 gibi toplanalım dedik. siteye topik açmaya uğraştık ama sanırım sorun vardı. neyse şimdi yazıyorum saat 20:00 den itibaren göztepe özgürlük parkındayız gelmek isteyenleri bekleriz 533-590 76 30
  8. erdem.gunduz

[MT İstanbul] 17 Haziran Ayvalik Cunda Adasinda Yapilacak Motosiklet Festivali

17 haziranda bizler de gidebiliriz ====================================== 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 HAZİRAN 2006 AYVALIK CUNDA ADASI ADA CAMPING'E GİDİYORUZ * VESPA VE DİĞER MOTOSİKLET KULÜPLERİYLE CUNDA ADASINDA MOTOSİKLET FESTİVALİ VE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER ... HARLEY İN NATİONAL...
  9. erdem.gunduz

Hayvan Korumacilar Onlar Icin Bu Kez Istanbul'da Yürüyor !!! Lütfen Orada Olun......

Bende 4 yıldır şile barınağı gönüllüsüyüm. sokaklardaki dostlarımız için yapılan bu çabalara sizlerden de destek bekliyorum. pazar günü ne kadar kalabalık olursak sesimizi o kadar fazla duyururuz, sesimizi ne oranda duyurursak sokataki dostlarımızın hayatını o oranda kolaylaştırırız. sizlerden...

Yeni mesajlar