Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Marka : Regal Raptor
Model : DADYW DD250E-9
KM : 6000
Renk : Siyah
Fiyat : 3.750 YTL
Açıklama : Garantisi devam ediyor. Bakımları yetkili servis tarafından yapılıyor. sis farları, yan çantalar, sosis çanta, yükseltilmiş sisybar, genişletilmiş pilyon (artçı) koltuğu.
satış nedenim 250cc ve 17 Hp...
Sıkılmadan sonuna kadar okunması gereken bir yazı
http://www.superevariders.com/html/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2067#26567
yukarıdaki yazı www.superevariders.com sitesinde Ahmet (ADO) Doğrayıcı tarafından yayınlanmıştır
[MT-İstanbul] 9 Temmuz Pazar / MACGYVER'ın Doğumgünü Kutlamasi
Arkadaşlar aynı gün MACGYVER' ın da doğum günü. böylece aynı gün ikisinide kutlarız. Haydi Regal Raptorcular bizim için de bir araya gelmek için bahane olsun...
Arkadaşlar
perşembe akşamları yaptığımız toplantının mekanını özgürlük parkından aşağıda fotoğrafı görülen kalamıştaki yere aldık hepinizin bilgisine.
geçen hafta çok az kişiydik, bu hafta yine eskisi gibi kalabalık bir katılım bekliyorum. gelmeyenler ceza alacak bilesiniz:queen: :queen...
Arkadaşlar biraz geç oldu ama saat 17:00 gibi toplanalım dedik. siteye topik açmaya uğraştık ama sanırım sorun vardı.
neyse şimdi yazıyorum saat 20:00 den itibaren göztepe özgürlük parkındayız gelmek isteyenleri bekleriz
533-590 76 30
Bende 4 yıldır şile barınağı gönüllüsüyüm. sokaklardaki dostlarımız için yapılan bu çabalara sizlerden de destek bekliyorum.
pazar günü ne kadar kalabalık olursak sesimizi o kadar fazla duyururuz, sesimizi ne oranda duyurursak sokataki dostlarımızın hayatını o oranda kolaylaştırırız.
sizlerden...