[MT - İstanbul] 29 Haziran Perşembe

Arkadaşlar biraz geç oldu ama saat 17:00 gibi toplanalım dedik. siteye topik açmaya uğraştık ama sanırım sorun vardı.
neyse şimdi yazıyorum saat 20:00 den itibaren göztepe özgürlük parkındayız gelmek isteyenleri bekleriz

533-590 76 30

merhaba,

göstepe özgürlük parki??? selamicesme deki mi :silent: aslinda o taraflarin cocugu yum ama sik sik kaybolma meyilim vardir :)

Erdemcim telefondanda arayarakta bildirdin ancak eve bu saatte yeni gelebildim.Artık pazar günü görüşmek ümidiyle..

erdem abi cepten de bildirdin sağolasın ama baska bir programım vardı. bir daha ki sefere inşallah:cat:
selamlar

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
oh oh arkadaşlar çok neşeli ve güzel bir gece oldu, ben durup dururken anadolu yakası bu akşam ne halt yiyecez diye bir topik açtım, allahtan erdem abi olayı toparladı ve hakkaten gidilen mekan ve durumumuz gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayet iyiydi. bundan sonra artık perşembe akşamları oreadayız..............................:queen:

erdem gündüz, teşekkürler telefonla haber verdiğin için, yine güzel bir akşam daha geçirdik bu mekanı herkese tavsiye ederim büyük keyif aldım hem mekan hem dostluklar harikaydı.tekrarında daha çok arkadaşımızla beraber olmak dileğiyle diyorum.

:)
benım ogrenmem tamamen tesaduf oldu.. serada diye biliodum.. evimde yakın..
mahallede dolanirken bi anda ozgurluge daliverdim :)
keyifli bi gece oldu.. tekrar gorusmek umıdıyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar