Ensar.. kullanıcısının son içeriği

1. E

Böyle motosiklet kullananı görmediniz.

Trafikte biraz hızlı gidiyo gibi ama motosikletin sesine hasta oldum. Modelini bilen var mıdır? Aynalardan ve göstergeden tanınabilir belki. Ayrıca devir kesiciye girdiğinden mi motor bağırdığında vu tu tu tu ediyor. :) Oda hoşuma gitti. :D https://www.youtube.com/watch?v=cXjHKEK1qvs
  2. E

Köyde Motosiklet kullanmak

Herkese iyi forumlaR, yakın zamanda motosiklet alıcam, para biriktiriyorum şuanda. Motoru köyde kullanıcam ve ehliyetim yok. ehliyet almama daha var. Konu şu, ben köyde traktör kullanıyorum, tarla tapan işlerini hallediyorum. Ayrıca köy içinde de dolaşıyorum. Jandarma köye 3-4 günde bir...
  3. E

Sıfır bajaj, ikinci el salcano wolf.?

Herkese merhaba iyi forumlar, ilk motorumu alıcam ama sıfır bajaj boxer mi yoksa ikinci el bulduğum salcano wolf mu diye düşünüyorum. Bulduğum salcano wolf 2011 model 10.000 km'de ve 1.900 tl fiyatı var.Motor resimlerde temiz gözüküyor kazası yok demiş. Bunu alıp düşe kalka öğrensem motoru, 1...
  4. E

Motosiklet aksesuarları hakkında..

Babamla oturduk konuştuk, köyde kullanım için, dayanıklı ve çin malı olmayan en iyi motor bajaj boxer olduğuna karar verdik. gidip alıcaz fakat kalmamış galiba, 2014 modelleri bitmiş 2015 bekliyolar. Asıl konu bu motosikletin sade hali görünüş açısından biraz düşük geldi. Modifiye ediyim...
  5. E

Ankara'da Kuba kullanan.?

Ankara da kuba bayisi yok galiba, var ama motosiklet satılmıyor diye biliyorum. kuba kullanan var mı ankara da.? kuba alırsam superlight 200 almayı düşünüyorum, bi çok seçenek var aklımda değerlendirme yapıyorum şuan. Ankaradan nasıl alabilirim, ya da istanbuldan mı getirteyim kargoyla.?
  6. E

Motosiklet alamıyorum Ne yapmalıyım.??

Sayın abilerim, kardeşlerim. Honda cbf 150 alıcam. İlk motorum olucak. yaza kadar almam lazım ama henüz bi işe girip para biriktirmeye başlayamadım. Sıkıntıdayım gerçekten. Yazın motorla bi işim var almam lazım yaza kadar.Dedemin yanında kalıyorum o da bana destek çıkmıyo pahalı diye. anlamıyo...
  7. E

Honda hakkında bilgi verir misiniz.?

Öncelikle herkese merhabalar, uzun zamandır araştırmalarım sonucu honda cbr 125 r almaya karar verdim. 2014 satış fiyatı 8.400 tl. Honda'nın taksit imkanları nelerdir.? kaç taksit yapıyolar ve boyum 1.78 kilom 60 altımda iyi dururmu.? bu arada 17 yaşımdayım. boyuma ve kiloma bakılacak olursa...
  8. E

Bajaj 'Discover ve pulsar' Yardım.

Herkese merhaba, bajaj discover 125 st almayı düşünüyorum. Bunun içinde para biriktiriyorum. ilk motorum olucak. Ama pulsarı da çok beğendim. sizce discoverle mi başlayım yoksa biraz sabredip daha fazla para biriktirip 2. el pulsar mı alayım.? Ha şunu da belirtiyim köyde kullanıcam yollar bayır...
  9. E

Bajaj Discover 125 Yardım.?

Merhaba arkadaşlar, Allah izin verirse 5 aya kadar bajaj discover 125 st alıyorum, ama int. sitesinde 4.130 tl yazmışlar. Peşin fiyatı ve biraz indirimle ne kadar olur.? Para biriktiriyorum da.. Şimdiden Teşekkürler.. :)

Yeni mesajlar