ENİGMA1 kullanıcısının son içeriği

1. E

Uzun yol yapınca yakıt azalması sorunsalı

Motorumu yeni aldığım zamanlar diğer motorcu arkadaşlar uzun yolda motorun az yakar yap bide uzun yol yapıp yakıtı tekrar ölç dediler ama dedikleri gibi yaptım ne yaptımsa 4 litrenin altına düşmüyor arkadaşlar bunun sorunu ne olabilir.Neredeyse her pazar uzun yol yapıyorum sonra depoyu fulleyip...
  2. E

Topcase Cezası Yedik

DünKaş'tan dönerken motosiklet ile radar çevirmesine girdik. Hızımızda problem yoktu. Çevirme yerinde 2 tane polis yanımıza geldi. Ehliyeti istedi standart kontrol için. Sonra diğer polis geldi. "Ruhsatları da verin. Şunlara sepetlerden yaz" ( sepet dediği arka çanta ) Akdeniz turunda olduğumuz...
  3. E

Satılık hörgüçlü ceket,dizlik ve yazlık eldiven

Toplamda 1 ay kadar bile kullanmadığım arwıc marka 4mevsim full korumalı hörgüçlü ceket S beden Hiç darbe almamış mafsallı venom dizlik Scoyco marka yazlık korumalı L beden eldiven satılıktır gerekli bilgi için mesaj atabilirsiniz.İzmir içi elden teslimat vardır.
  4. E

Üniversite Tercihlerinden Anlayanlar ?

Ya bu işten anlayan varsa benimle bi iletişime geçebilir mi.Elimdeki puanlarla ne yapabilirim hiç bir fikrim yok örgün eğitim olmak şartıyla bu yıl üniversiteye başlamam gerek ?
  5. E

Whatsapp doğrulama sms gelmiyor

Başına böyle bi iş gelmiş olan var mı? Telefonda herşey normal internet falan var ama doğrulama kodu gelmiyor beni ara diyorum çok sayıda hata yaptınız diyor. Halbuki hiç hata yapmadım. Cevaplarken alıntı yaparsanız sevinirim.
  6. E

Kask aldimda (FF375 shogun) bi bakarmisiniz.Beden konusu

İyi aksamlar.Ls2 ff375 shogun kask aldim.L beden kaski takarken hafif bi zorlukla takiyorum ama eve gelince bi sey fark ettim. Elimi cok rahat bi sekilde ceneden kaskin icine kadar sokabiliyorum yani bildiginiz kask kafamda iken vizor kapali kaskin cene.bolumunden elime sokarak burnumu...
  7. E

ybr mi tvs mi ? Altın Elbiseli Adam içerir.

Tabi o zamanlar yeni yeni motorlara ilgim başlamışken bu tür sorular çılgınca her forumda vardı.Bende bi hevesle Barkın Bayoğluna yazmıştım gelen mesajın tarihine dikkat ediniz :D Gerçi ben o sendromu çabuk atlattım hatta pek yaşamadım bile bütçeden dolayı ama bunu paylaşmak istedim
  8. E

Çin malı motorum olacak ben apaçi mi oluyorum?

1 yıldan beri bu günü bekliyorum.Geçen sene mart ayında B+A2 ehliyetimi aldım.Eylül-Ekim gibi pulsar almayı çok istiyordum ama şartlar elvermedi istesem alırdım ama zorlamaya gerek yok ayağımız yorganımıza göre uzatmak gerek dedim cbf 150 olsun dedim sigorta giriş çıkışım olduğu için banka kredi...
  9. E

Geleneksel motosiklet alarmları&kilitleri konusu

http://www.hepsiburada.com/liste/master-lock-8391-zincir-kilit-90-cm/productDetails.aspx?productId=otfe48870&categoryId=20029248&SKU=OTFE48870 aklımda bu var başka alternatiflerde varsa söyleyebilirsiniz?
  10. E

Bunalimlardaayim.

Yani gercekten bunu alimlardayim bazen pulsari gorup bunualiyim diyorum bazen apache ye bunualiyim diyorum.Ne zormus karar vermek.Bi gun pulsar diyorum tamam benim icin bu yeri geldi mi uzun yolda yapar sehir icide gider amaa ordan cikar biri yok yag sizdiriyo,terleme yapiyo.Obur yandan 5000 i...
  11. E

Tapu ve Kadastro

Bu tapu borçlarının gecikme zammı hakkında bilgisi olan bu işle alakası olan var mı acaba ? İş içinden çıkılmaz bi hal aldı ????
  12. E

Motosiklet mağazalarının kredileri hakkında

Sahibinde gezerken bi motosiklet mağazasının adınıza 24 aya kadar banka kredisi cümlesini gördümde bu nasıl oluyor.Ben daha geçen gün bankaya başvurdum işten ayrıldığım için vermediler.Halbuki bütün kredi kartlarımın ödemeleri gecikmez faturalar vs ama bu nasıl kredi alıyor adımıza bi yardımcı...
  13. E

Son Adim : tvs rtr 2013 or Honda cbr125

Evet biliyorun ikiside farkli siniflarda ve fiyatlarda ama bu sitr icerisinde arama yaptim bu konu hakkinda pek tatmin edici cevaplar yoktu ikisini alma gucum var ama cbr biraz zaman alabilir.Ek olarak ilk defa motosiklet alacagim cbr 125 kullanan bi tanidik var hic memnun degil ama hergun...
  14. E

kask için süper bi parça

Bulabilirsem almayı düşünüyorum ama daha motosiklet yok :))

Yeni mesajlar