Engin_Ercan kullanıcısının son içeriği

1. E

Sizinde fikrinizi alaylm

Arkadaşlar temmuz 2020 de sıfır aldığım 50cc (80cc çevrilmiş) scooterım var, 60-70km hıza ulaşıyor, fakat içimde daha büyük bir motor var 125-150cc gibi. Ehliyet A2 ancak beni düşündüren vergi ve sigorta, nereden baksanız 600-800 TL her yıl ödenecek, lakin scooter da öyle bir dert yok koy...
  2. E

gy6 çin scooter subap ayarı

arkadaşlar, motoru sıfır almıştım yaklaşık 800-900 km oldu 500 km civarı yağını değiştirdim birde aklıma subap ayarı takıldı gittim sente çakısı aldım sente çakısı 0,05-0,10-0,15-0,20 şeklinde gidiyor bazı videoları izledikten sonra emme 0,05 ve eksoz 0,10 şeklinde yaptım. bu yaptığım ayarlar...
  3. E

Scooter sesli sinyal flaşörü bağlama

Arkadaşlar motoruna sesli sinyal flaşörü bağlayacağım, ancak motorda ki 3 kablolu, siyah, gri, yeşil, piyasada ise sesli olanlar 2 soket li mevcut, bu ürün nasıl bağlanır, orijinalini sökmeden paralel mi bağlanacak, yoksa 2 soket motorda ki 3 soketi yere hangi renkler bağlanacak. Bilen...
  4. E

Motosiklet eksoz muayenesi hk.

Arkadaşlar bir çok arkadaş motosiklet lerce eksoz muayenesi ver mı diye sormuş. Tüvtürk Web sayfasında bulduğum yazıyı atıyorum. Randevu almak, güncellemek ve iptal etmek için plakanızı girin ve ilinizi seçerek Ölçüm Periyodları Hususi (binek) ve Resmi Otomobiller: İlk üç yaş sonunda...
  5. E

her türlü kilidi açan adam

izleyin adam tüm kilitleri tek tek açıyor https://www.youtube.com/channel/UCm9K6rby98W8JigLoZOh6FQ
  6. E

mont önerisi

50 cc scooter için baharlı ve yazlık mont önerisi olan yazabilirmi, bütçe kısıtlı fazla pahalı olmasın alıp kullandığınız beğendiğiniz uygun fiyatlı ürünleri önerebilirsiniz.
  7. E

merhaba (bir sorun var)

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, Benim bir sorunum var, Sahibinde.com üzerindeki bir ilanda ismi ve telefonu olan bir bayiyi arayarak, bir ay önce Bursa'nın bir ilçesinde bulunan bir motosiklet bayisinden sıfır bir scooter satın aldım, önce eft ile kaparo gönderdim, akşam eve teslim...
  8. E

es es den selamlar

es es den selamlar:king: