enesergul kullanıcısının son içeriği

1. E

Ekipman tavsiyesi orta bütçe

Durt iyidir evet, katılıyorum
  2. E

kaza videoları geliştirir mi geriletir mi

Demek ki güvenli sürmediğiniz için zevk alıyormuşsunuz
  3. E

Scorpion Exo-700 Kask

arkadaslar scorpion exo 700 kaskını almayı düşünüyorum şu renk değiştiren bukelamun kaskın modeli.. renk değiştiren olması şart değil tabi benim için. kullanan var mı bu modeli ne düşünüyorsunuz. 1,70 kg ağır mı bir kask için? fiyatı motomax de 350 lira...
  4. E

Türkiyeye gitmeden pasaport alabilir miyim?

merhaba kıbrıstayım pasaportsuz kimlikle girdim buraya..burada okuyorum..acele muhaceret yaptırmam gerekiyor..muhaceret işlemi için pasaport gerekli..konsolosluktan pasaport alabiliyor muyuz ? veya türkiyeye gitmeden pasaportu alabilirmiyim. en kötü ihtimalle türkiyeye gitmeden başvurabilir...
  5. E

Kask ve Mont satın alırken?

Ekipman toplamak istiyorum kask ve mont konusunda bütçeme uygun olan konfor ve güvenlik olarak en tatmin edici marka ve hatta model tavsiyelerinizi bekliyorum.. Kask için 300-350 TL Mont için 400-450 TL ayırdım. kendi araştırmalarım sonucu Nolan ve LS2 kaskların bana uygun olabileceğini...
  6. E

acemi bir motorcu 2. el motosiklet alırken??

arkadaşlr uzun zamandır sizlerinde yardımıyla 250lik bir racing motor kararı vermeye çalışıyorum. ninja250 yada gt250 almaya karar verdim..bu türkiyeye döndüğümde maddi durumuma bağlı..ninja biraz daha ön planda.. sizlere sorum şu..2. el almayı planlıyorum..motoru buldum ve satıcıyla görüşmeye...
  7. E

250cc mi 600cc mi ?

merhaba arkadaşlar motor işinde yeniyim..benim için uygun olan motor ninja250r olduğunu tespit ettim forumlarda dolaşırken. fakat boyum 180 ve 73 kiloyum..bu boyutlarda biri olarak ninja250nin üzerinde zorluk çekermişim sanırım. 600cclik motor almam gerekiyor sanırım.. önyargılı cevap vermeyin...
  8. E

250cc motosikletlerde hacim

arkadaslar sıfır bir 250 cc motosiklet almayı düşünüyorum..125de olabilir.. o kadar önemli değil..şehir içi ulaşımında kullanacağım sadece..onun dışında arabam var zaten.. sorum şu .. 125cc ve 250cc sınıfında en iri motor hangisi..dış görünüm daha ön planda şimdilik benim için..183 cm boyum...

Yeni mesajlar