Türkiyeye gitmeden pasaport alabilir miyim?

merhaba
kıbrıstayım pasaportsuz kimlikle girdim buraya..burada okuyorum..acele muhaceret yaptırmam gerekiyor..muhaceret işlemi için pasaport gerekli..konsolosluktan pasaport alabiliyor muyuz ? veya türkiyeye gitmeden pasaportu alabilirmiyim.
en kötü ihtimalle türkiyeye gitmeden başvurabilir miyim burdan? gidince teslim alırım
bu konuda bilgisi olanlardan yardım talep ediyorum

acil durum icin konsolosluktan alabilirsin ama bildigim kadari ile kisa sureli veriliyor ve bos masraf, ayni sekilde uzatmada yapiliyor ( 6 ay )

peki ne kadar kısa süre ve masraf ne kadar bilgisi olan var mı ? bana muhaceret için gerekli zaten 1 haftalık dahi verse yeterli

Denizli İl Temsilcisi
merhaba
kıbrıstayım pasaportsuz kimlikle girdim buraya..burada okuyorum..acele muhaceret yaptırmam gerekiyor..muhaceret işlemi için pasaport gerekli..konsolosluktan pasaport alabiliyor muyuz ? veya türkiyeye gitmeden pasaportu alabilirmiyim.
en kötü ihtimalle türkiyeye gitmeden başvurabilir miyim burdan? gidince teslim alırım
bu konuda bilgisi olanlardan yardım talep ediyorum

konsolosluğa gidiceksin hemen başvurman lazım derdini anlatıyosun sonra pasaport müracatında bulunuyosun en fazla 10 gün içerisinde geliyor muhavereti pasaportun gelince yaptırıyosun öğrenci değilseniz işiniz zor öğrenci iseniz sağlık raporu polisten giriş çıkış kağıdı , postahaneden alıncak olan bilemm kaçliralık pullar ,muhaceret harçlarını yatırıyosun öğrenci belgesinide alıp okulunuza başvuruyosunuz bu öğrenci prosedürü diğer şahıslar için izlenen yolu bilmiyorum üzgünüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar