enes_ayx kullanıcısının son içeriği

1. enes_ayx

Koruma Demiri Mi Koruma Takozu Mu

Arkadaşlar Merhaba, MT09 motorum için koruma düşünüyorum, koruma demiri veya koruma takozu takıcam. Açıkcası koruma demiri görüntü olarak hoş bulmadığım için biraz kararsızım ama riske de atmak istemiyorum. Onun yerine koruma takozu taksam koruma demiri ile aynı görevi görür mü kimisi aynı...
  2. enes_ayx

R25 Lastik Seçimi (Öneriler Tavsiyeler)

Arkadaşlar Merhaba, motorum 2020 Model R25 son zamanlarda iyice lastik sarmaya başladı her gaz açışta göt atıyorum yol tutuşda pek güven vermemeye başladı lastiğin ömrünü tamamladık. Yeni bir lastik almak istiyorum şimdi çoğunluk Rosso 2 dicek ama fiyatı da belli o kadara gerek var mı...
  3. enes_ayx

Eski Model Racing Alınır Mı (GSX-R 750)

Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 2006 Model 45 Binde Suzuki GSX-R750 alınır mı? ve ya 2006 ile 2010 arası başka bir 600cc 4 Silindir makine? Eski model motor alırken nelere dikkat etmek gerekir
  4. enes_ayx

AGV K3 vs LS2 CHALLENGER

Merhaba arkadaşlar bu 2 kask arasında kaldım AGV Markası elbet tartışılmaz ama LS2 bu model kaskta çok iddalı olduğunu söylüyor ve bikaç motosiklet mağazasına gittiğimde LS2 modelini daha fazla tavsiye ettiler ama arada marka farkı olunca karar vermekten zorluk çekiyorum bu iki kastan birini...
  5. enes_ayx

Yazlık Mont Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, malum yaz geldi sıcaklar başladı 4 mevsimlik montumu giyemiyorum hiç bir hava alma yeri yok kan ter içinde kalıyorum, montsuz çıktığım için de tedirgin oluyorum Allah korusun birşey olucak diye, max bütçem 1200 TL cıvarı ama ille de 1200 TL'ye alacağım diye birşey yok daha...
  6. enes_ayx

AliExpress'ten Kask Almak

Arkadaşlar merhaba daha önceden AliExpresden kask alan oldu mu, sizce alınır mı? Linkini paylaştığım kaskı beğendim üstelik bluetoothlu alınır mı sizce malum fiyatlar çok uçuk Türkiye'de. https://a.aliexpress.com/_dZaMoHx
  7. enes_ayx

Kask içi kulaklık

Merhaba arkadaşlar,uzun yolda malum kulaklık ile kask baya bir sıkıntılı oluyor. İnternette gördüğüm kask için bluetoth kulaklık var bunları alıp uygulayan var mı? yapan varsa nasıldır bilgi verebilir mi montajı nasıldır kullabilirlik ses kalitesi vesaire, yada başka alternatifleri var mıdır?
  8. enes_ayx

Eğitim Motosikleti

Arkadaşlar merhaba, kendime 2. Bi motor olarak eğitim motoru düşünüyorum boş bir alanda tek teker yapmasını deneyebilcem, virajda yatmasını, akrobasi hareketler, ani fren, falan zorlu eğitimler uygulamak istiyorum. Bunun için ucuz yollu bi motor koruma demiri yaparak zarar görmesini...
  9. enes_ayx

Bursa İnegöl Ekpertiz

Arkadaşlar merhaba, İnegölden bir motor beğendim gidip görücem ama henüz acemi sayılırım öyle çok aksamından anlamam. İnternetten araştırdım ama bulamadım İnegölde sizin bildiğiniz bir ekspertiz yada usta falan var mıdır? Sorunlu bir motor almak istemem.
  10. enes_ayx

Motosiklet Muayenesi

Merhaba arkadaşlar önümüzdeki hafta motosikletimin muayenesini yapicam daha önceden kendim hiç yapmadım pek bilgim yok da, gitmeden önce nelere dikkat etmem gerekir sıkıntısız geçmek adına, yanıma neler almam gerekir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  11. enes_ayx

Yamaha R25 Yeni Rengiyle

Merhaba arkadaşlar 2020 modelleri beklerken Yamaha bize 2019 model olarak yeni rengiyle geldi. Canlısını henüz görmedim fotoğraflar krom griyi anımsatıyor ben çok beğendim. Şu sıralar siyah sıfır R25 almayı düşünürken bu rengiyle bi hayli kafamı karıştırdı siz ne düşünüyorsunuz? Resimleri...
  12. enes_ayx

Piyasası Hızlı Motor

Arkadaşlar Merhaba, 150NK motorumu sattım Temmuz gibi 0 motor almayı düşünüyorum bunun için birikim yapıyorum aynı zamanda da motorsuz kalmak istemiyorum bunun için 2.el bir motor alıp temmuza kadar kullanıp satacağım piyasası hızlı zarar ettirmicek ve extra masraf çıkartmıcak motor bakıyorum...
  13. enes_ayx

R25 vs CBR500R

Merhaba arkadaşlar nasip olursa önümüzde ki yaza hayalim olan Super Sportla girmek istiyorum aklımda ki motorlar R25 ve CBR500R siz değerli arkadaşlar bunların artılarını ve eksilerini söylermisiniz? Top speedleri aynı ama benim için asıl önemli olan ara hızlanmalar ve konfor olarak hangisi daha...
  14. enes_ayx

Motosiklet Eldiveni

Merhaba arkadaşlar, motor ekipmanlarımı düzüyorum kaskım ve montum tamam sıra eldivende VEXO Chicago Deri Motosiklet eldiveni biraz araştırdım ve iyi gibi duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz? bu fiyatta muadil olarak başka birşey de önerebilirsiniz. Mümkünse Aliexpress olmasın eldivensiz gezmek...
  15. enes_ayx

Bursa'da Motor Ustası ve Aksesuarcı

Merhaba arkadaşlar Bursa'da bildiğiniz iyi bir motorcu ve motor aksesuarı satan yer var mıdır? Motor bakımlarını yapmak ve mont falan almak istiyorum.

Yeni mesajlar