Yazlık Mont Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, malum yaz geldi sıcaklar başladı 4 mevsimlik montumu giyemiyorum hiç bir hava alma yeri yok kan ter içinde kalıyorum, montsuz çıktığım için de tedirgin oluyorum Allah korusun birşey olucak diye, max bütçem 1200 TL cıvarı ama ille de 1200 TL'ye alacağım diye birşey yok daha uygun fiyata da birşey olursa benim için daha iyi olur az taksit ödemiş bulunurum. Revit Eclipse ve Durt Rave seçeneklerimin arasında başka seçenek yada bu seçeneklerden tercihiniz ne olurdu?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok az daha üzerine ekleyip Held Tropic 2'yi de alternatifleriniz arasına alabilirsiniz. Ben bu hafta denedim çok hoşuma gitti ancak sırt korumasını ilave olarak almak gerekiyor.

Çok az daha üzerine ekleyip Held Tropic 2'yi de alternatifleriniz arasına alabilirsiniz. Ben bu hafta denedim çok hoşuma gitti ancak sırt korumasını ilave olarak almak gerekiyor.

tavsiyeniz için teşekkür ederim ama pek üzerine koyma durumum yok şuanda daha uygun fiyatlar birşey varsa aklınızda tavsiyenizi alabilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alpinestars'ın yazlık modelleri hem şık hem kaliteli. Google'a alpinestars yazlık ceket yazıp size uygun olan bedeni alabilirsiniz. Bütçenize uygun da... 1000-1200 civarı genelde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar