Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorumun 20 bin bakımı geldi. Yaptıracağım ama ustalara götürüyorum hepsi farklı fiyatlar farklı işlemler söylüyor. Önerebileceğiniz güvenilir usta var mı Samsun'da şimdiden teşekkürler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
Konu...
Abilerim ss tipi motosikletimi satmak üzereyim.. Yeni alacağım motosiklet Cruiser tipinde olmasını istiyorum..
Yazın uzun kilometrelerce yol yapmayı düşünüyorum.. Yaklaşık 16-17 bin TL civarı param var.. İnşallah 3.Motosikletim olacak kendime yetecek
kadar tecrübeye sahibim.. Hangi...
cc yükselteceğim için satılıktır. yan yatması kazası yoktur. site üyelerine ve üniversite öğrencilerine ekstra indirimim olacaktır.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-temiz-pulsar-rs-200-650753270/detay
MT-25 ve R-25 ile takas olur makul ölçüde üste para da verebilirim...
Bu yıl ki (2019) Fuar ne zaman nerede yapılacak acaba bir bilgisi olan var mı ? İnternetten baktım ama ayrı tarihler ayrı yerler gösteriyorlar. Bir şey anlamadım açıkcası. Geçen sene askerlik dolayısı ile gidememiştim çok içimde kalmıştı. Bu sene şimdiden uçak biletleri olsun fuar biletleri...
Benelli leoncino alan kullanan kullananı gören var mı ? Çıktığımdan beri çok beğendiğim çok merak ettiğim bir motordu lakin hiçbir yerde ne bulabildim ne görebildim.
Abilerim malum İstanbul'da olmadığımız için fuara gidemiyoruz. Bu sıralar yakından takip ettiğim Benelli markası için Fuar da ki genel görüş nedir?
Yeni makineleri kaliteli mi görünüşleri nasıl? Her ne kadar internetten görsek de gerçekteki gibi anlaşılmıyor. Fuara gidenler bilgilendirirse...
Abilerim motorumu sattım chopper stiliydi. Şimdi yeni almak istiyorum. Yaklaşık 10.000 tl bütçem var. Regal raptor D2506-C veya 10-C düşünüyorum ama forumlarda ve kullananların söylediği raptor a para verilmezmiş çok arıza çıkarıyormuş. Honda cbr 125 2016 model de düşünüyorum ama o da farklı...