2019MOTOSİKLET FUARI

Bu yıl ki (2019) Fuar ne zaman nerede yapılacak acaba bir bilgisi olan var mı ? İnternetten baktım ama ayrı tarihler ayrı yerler gösteriyorlar. Bir şey anlamadım açıkcası. Geçen sene askerlik dolayısı ile gidememiştim çok içimde kalmıştı. Bu sene şimdiden uçak biletleri olsun fuar biletleri olsun hepsini ayarlamak istiyorum. Bilgisi olan aktarırsa sevinirim. Teşekkürler.

Şubat ayında CNR Expo da olur . Şubat kaç hatırlayamadım

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
Her yıl nerdeyse yapiliyorsa orda yapilacak hocam,yine şubat ayı olur ancak günlerde degisiklik olabilir.Genelde 3.hafta oluyor.

21-24 Şubat 2019
İstanbul Fuar Merkezi
Atatürk Havalimanı karşısı 34149
Yeşilköy/İstanbul

Her an her yerde Motosiklet fuarı olabiliyor. Başlık biraz zor anlaşılıyor.

Bir de bilet fiyatları açıklansa da buralar yine karışsa :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merak etmeyin, haberiniz olur. Motosikleti grupları federasyonumuzun en önemli yıllık aktivitesi o zamana denk geliyor çünkü: beleş bilet verilmediği için fuar protestosu :) bayağı kuru gürültü çıkarıyorlar. Haberiniz illa ki olur.

Daha çok var ayrıca merak edecek pek bir şey de yok. Zamanı gelsin düşünürüz.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Geçen sene Kawasaki'nin yokluğu hayal kırıklığı idi. Bakalım bu sene kimler fire verecek.

Bu yıl fuar tahminimce olmayabilir. Geçen yıl da zaten açılmadan organizasyon batmıştı. Doğan grubu işi kotardı da oldu fuar. Bu yıl ne olur muamma bekleyip göreceğiz. Doğan grubu da zaten şirketin iç organizasyonuymuş gibi götürdü işi kimse anlamadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar