enable kullanıcısının son içeriği

1. enable

Motosiklete kamera montajı

Merhaba, Aksiyon kameralarını kaskımıza değilde motosiklete montaj yapsak nasıl olur? Kaskta kamera bir ağırlık yapıyor. Belli periyotlarda şarj etmek gerekiyor. Yine dolan belleğin silinmesi gerekiyor. Araç kameralarında böyle bir sorun yok, Gücü sürekli aküden alıyor, Döngüsel kaydetme...
  2. enable

Anında yol vermeyen araç sürücüsüne ceza kesen motorcu! -video-

Tüm geçiş üstünlük haklarını elinde bulunduran motorcu kendisine yol vermekte geciken araç sürücüsünün cezasını aynasını kapatarak anında kesiyor!
  3. enable

Yollar okul gibi -Video içerir -

Bence bu harekete hiç gerek yoktu, arkadaş forumdan ise erken eleştirmek faydalı olabilir... Az daha diye çok korktum hemen arkasındaydım, arkadaş forumdan ise biraz daha erken ikaz edebilirdi.
  4. enable

Plaka ve firmasını belirlemede yardım lütfen

Bana yeşil yanarken aniden ortaya çıkan doblo yüzünden düştüm. Motorda pek zarar yok fakat böyleleri cezasız kalmamalı, suç duyurusunda bulunacağım fakat ne plakasını okuyabildim nede firmasını belirleyebildim, yardım lütfen. Kaza eleştirileri yapacak olanlara sesleniyorum, yağış nedeniyle...
  5. enable

Az kalsın alıyodum altıma!

Sola dönüş yasak, sinyal yok, son uyarım olsun bir sonrakinde alıcam altıma.
  6. enable

Araç aralarından aniden çıkan motosiklet sürücüleri!

Bak bir değil değil iki değil... Bu 3. oldu son anda duruyorum zaten daracık alanlarda yol almaya çalışıyoruz. 1 sn bile beklemeye tahammülleri yok. Öndeki araç yol vermiyorsa biraz bekle, hemen diğer araç aralarından onunda önüne geçmeye çalışma, sonra zart diye başka bir motorun önüne...
  7. enable

Şehir için frenleme ve ellerin konumu.

Merhaba, öncelikle herkese kazasız sürüşler diliyorum. Tartışmaya açmak istediğim konu, şehir içinde hızlı frenleme yapabilmek için ellerin konumu. Aldığım ilk eğitimde hoca ön sağ elin iki parmağının sürekli ön fren üzerinde olması şeklinde idi. İkinci eğitimdeki hocam ise bu yöntemin çarpma...
  8. enable

Boğaz köprüsü girişi polis çevirmesi

Bugün araba ile Boğaz köprüsüne ( Avrupa-Asya) girerken polisin emniyet şeridinden gelen motorları durdurduğunu gördüm, ne diye durduruyordu çevirmeye denk gelen varmı ?
  9. enable

Sıra benim ilk kazamda!

Merhaba, öncelikle herkese kazasız sürüşler dilerim. Bugün 9:00 civarında D-100 Edirnekapı'da bir arabanın üstüme çıkmaya çalışması sonucu videoda gördüğünüz kazayı geçirdim. İlk kazamdı, Allah'a hamdolsun birşeyim yok. Motorda biraz hasar var, tulumun ve eldivenlerin durumu kötü fakat kaskta...
  10. enable

Bu taksici neyin peşinde anlamadım (Video)

Bu taksici beni neden sıkıştırıyor hiç anlamadım, yorumu olan var mı? Videonun daha öncesine de baktım hiç geçişmemişiz. Aynasına hareket yaptım ama tam vuramadım heralde.

Yeni mesajlar