Emrhsn kullanıcısının son içeriği

1. E

Mt 25 Vs duke 250

Bilemiyorum hocam sen daha fazla deneyimlemişsin ben alışma sürecinde sakin kullanmadım. Bundan sonrası için bakacağız artık. Motor fazla yaktığı için alınmayacak kategorin iyiymiş 😀
  2. E

Voge Futara Tutarda Eksik Yazıyor

Bazı bayiler vergileri az ödemek maksadıyla faturada eksik tutar gösterebiliyor daha önce karşılaştığım bir durum belki sizde böyle bir durum yoktur onu bir araştırın. Bayiye durumu anlatın alacağınız cevaba göre aksiyon alırsınız. Yanlış fatura düzenlemek ciddi sorunlara yol açabiliyor.
  3. E

Mt 25 Vs duke 250

Yaklaşık iki ay önce bende bu ikilemde kaldım ve ikinci el yeni kasa duke 250 tercih ettim. Kıyas bakımından duke 250 fiyatlarına mt25 in 30-40.000 km üstü, eski kasa ve öncesinde nasıl kullanıldığı malum olan bir motoru tercih etmek bana mantıklı gelmedi. Yeni kasa duke 250 alacaksan parça...
  4. E

F/P Kask Önerisi

F71 belirli bir zaman sonra mı ses yapmaya başladı bir de hangi süratlerde ses rahatsız ediyor acaba? Günlük kullanımlarda genellikle 120-130 gibi süratleri aşmıyorum. HJC denemeye gittiğimde en mantıklısının HJC RAPHA 12 olduğunu söylediler 22 k seviyesinde bu fiyat farkına değer mi bilemiyorum.
  5. E

Ekipman Önerisi

Merhaba deneyimlediğim ürünler hakkında bilgi vereyim, Motosiklet montu olarak yaklaşık 3 yıldır https://www.motomax.com.tr/4riders-breeze-pro-korumali-yazlik-motosiklet-montu bunu kullanıyorum. Sırt koruması hazır gelmiyor ekstra alıp bölmesine koyman gerekiyor tavsiye ederim ben olumsuz bir...
  6. E

F/P Kask Önerisi

Haklısınız scorpion serisini denedim ancak hjc serilerini deneyemedim deneyip karar vereceğim. 1752061405 Sizin gibi bu sorunu yaşayan çok kişiye denk geldim hjc markasına şans vereceğim yüksek ihtimalle. Teşekkürler yanıtınız için.
  7. E

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Ktm 24 duke 250 4 lt / 100 km
  8. E

F/P Kask Önerisi

Merhaba, 10-15 civarı kask bütçem var. Scorpion exo 1400 air, hjc i71, agv k1-S, Scorpion exo 520 evo air kasklarına baktım ve bunlar arasında kaldım. Kabuk yapısı en iyi 1400 air ve hjc f71 diye biliyorum. Daha önce kullanan ve deneyimleyen varsa tavsiyenizi alırım. HJC uzun kullanımda ağır bir...