F/P Kask Önerisi

Bu fiyat bandında hangi kask?

• Scorpion Exo 1400 Air

Oy: 3 18.8%
  • HJC i71

Oy: 2 12.5%
  • Scorpion Exo 520 Evo

Oy: 0 0.0%
  • Agv K1S veya K3S

Oy: 5 31.3%
  • HJC F71

Oy: 6 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
Merhaba, 10-15 civarı kask bütçem var. Scorpion exo 1400 air, hjc i71, agv k1-S, Scorpion exo 520 evo air kasklarına baktım ve bunlar arasında kaldım. Kabuk yapısı en iyi 1400 air ve hjc f71 diye biliyorum. Daha önce kullanan ve deneyimleyen varsa tavsiyenizi alırım. HJC uzun kullanımda ağır bir kask olduğundan rahatsız ediyor deniliyor doğru mudur? Sharp testi olan farklı kask önerilerine açığım. Teşekkürler

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Scorpion exo 1400 air, hjc i71 arasından seçim yapın. Tabii kafanıza uygunluğu göz ardı etmeden. Tek kriter teknik veriler değil.

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Denemeden almamak lazım diye düşünüyorum. Her kaskın kalıbı aynı değil çünkü.

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Hjclerden birini tavsiye ederim. Scorpion 1400 özelinde söylüyorum ilk yılı dolduğundan beri rüzgar sesi alma sorunu yaşıyorum. Kulaklarım patlayacak artık...

Denemeden almamak lazım diye düşünüyorum. Her kaskın kalıbı aynı değil çünkü.
Haklısınız scorpion serisini denedim ancak hjc serilerini deneyemedim deneyip karar vereceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hjclerden birini tavsiye ederim. Scorpion 1400 özelinde söylüyorum ilk yılı dolduğundan beri rüzgar sesi alma sorunu yaşıyorum. Kulaklarım patlayacak artık...
Sizin gibi bu sorunu yaşayan çok kişiye denk geldim hjc markasına şans vereceğim yüksek ihtimalle. Teşekkürler yanıtınız için.

Motosikleti
kawasaki eliminator 500
Valla hocam ben de hjc f71 var aynı durumdayım, sırf katlanılabilir hale düşsün diye kulak tıkacı kullanıyorum.

Öneri olarak sunabileceğim şu dur diyemem, lakin belli bir süre sonrasında bu kasklarda o rüzgar sesini duyacaksın gibi.
Kaskı alırken yol yapmayı seviyorsan yanına kulak tıkacı al derim.

Valla hocam ben de hjc f71 var aynı durumdayım, sırf katlanılabilir hale düşsün diye kulak tıkacı kullanıyorum.

Öneri olarak sunabileceğim şu dur diyemem, lakin belli bir süre sonrasında bu kasklarda o rüzgar sesini duyacaksın gibi.
Kaskı alırken yol yapmayı seviyorsan yanına kulak tıkacı al derim.
F71 belirli bir zaman sonra mı ses yapmaya başladı bir de hangi süratlerde ses rahatsız ediyor acaba? Günlük kullanımlarda genellikle 120-130 gibi süratleri aşmıyorum. HJC denemeye gittiğimde en mantıklısının HJC RAPHA 12 olduğunu söylediler 22 k seviyesinde bu fiyat farkına değer mi bilemiyorum.

Motosikleti
kawasaki eliminator 500
F71 belirli bir zaman sonra mı ses yapmaya başladı bir de hangi süratlerde ses rahatsız ediyor acaba? Günlük kullanımlarda genellikle 120-130 gibi süratleri aşmıyorum. HJC denemeye gittiğimde en mantıklısının HJC RAPHA 12 olduğunu söylediler 22 k seviyesinde bu fiyat farkına değer mi bilemiyorum.
Kaskı ilk aldığımda 6-7 ay hiç sıkıntı yaşamadım, direk kaskın kendisi için olan interkomdan aldım üstüne 21b serisiden.
İlk başta az olmak la beraber şuan rüzgarın durumuna göre artan bir ses var, rüzgar önden vuruyorsa 60-70'lerde başlıyor uğultu başlıyor.
Şehir içi kısa mesafelerde idare edebilir müzik açarak azda olsa ikisi birbirini baskılıyor, ama yol yapayım dersen gidilmez kulak tıkacı olmadan.
Tabi motorun etkisi de var cruiser tipi bir motorum var, ön cam yok o yüzden direk rüzgarla bütün bir halde gidiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar