emreyild kullanıcısının son içeriği

1. emreyild

Dikkat dolandırıcı! PCX / Antalya

Herkese selamlar. Bir kaç ay önce buraya km'si düşürülmüş bir CBR250R ifşa etmek için yazmıştım her ne kadar burası bir yardımlaşma platformu olsa da enteresan şekilde site yönetimi her türlü belgeli ispata rağmen konuyu kaldırmıştı. Yine aynı tarz bir durumla karşınızdayım. Şimdi ise km...
  2. emreyild

Ankarada acil A Rh (+)

Gazi Üniversitesi hastanesinde yatmakta olan motorcu bi arkadaşımın babası için acil A Rh + kana ihtiyaç var. Kan bulunduğu an ameliyata alınacak. -- ACİLİYETİ VAR -- 0532 448 1772 oğlu (Dorukhan Beyaz) ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35...
  3. emreyild

Yardım / Suzuki Gs500 egzantirik zinciri ve subap ayarı hakkında

Herkese selamlar. 98 model motorumun egzantirik zincirinin değişmesi farz oldu. Ebay üzerinden zinciri buldum ve siparişini verdim. Gelen zincir tek parça halinde ve takılması için bildiğiniz üzere komple motoru indirmek lazım bunu yapacak zamanım ve yerim yok ustaya yaptırmak istemiyorum...
  4. emreyild

500lük Motorun var paketçi mi olacaksın! (Kışlık ekipman sorunsalı)

Ankarada yaşayıp haftada 2 kere zorlu bi 70 kmlik yoldan kırıkkaleye okul için gelip gidiyorum. Havaların soğumaya başladığı günlerden bu yana (ekim) her zaman motora binen biri olarak tedbirli dolaşmaya başladım. Yağmurluk,yedek eldiven,neopren yelek vs. Bunların hepsini taşımak içinde motora...
  5. emreyild

Sakarya / Koltuk kaplama

Arkadaşlar ufak bi gezi yaparak ankaradan Sakarya'ya geldim burada motosikletin koltuk süngerini değiştirebilecek usta önerisi yapabilir misiniz?
  6. emreyild

Ankaradan selamlar :)

Herkese merhaba, ben Emre. Birkaç yıldır siteyi her türlü bilgi alma amaçlı takip ediyorum. Artık üye olma zamanı geldi de geçiyor diye artık bu kullanıcı adıyla her türlü yardımlaşma sohbet ve geyik için buradayım :) Ankarada beni siyah bir ramzey qm250 üstünde ya da fosforlu turuncu bir gs500...