Ankaradan selamlar :)

Herkese merhaba, ben Emre. Birkaç yıldır siteyi her türlü bilgi alma amaçlı takip ediyorum. Artık üye olma zamanı geldi de geçiyor diye artık bu kullanıcı adıyla her türlü yardımlaşma sohbet ve geyik için buradayım :) Ankarada beni siyah bir ramzey qm250 üstünde ya da fosforlu turuncu bir gs500 ün üstünde görürseniz selam vermeyi ihmal etmeyin :)

ipQ7Bj8.jpg

OGy5uUj.jpg

Super Moderator
Ya sen simdi hoşgeldin de, benim kafama yatmayan bir şey var, iki yil siteye üye olmadan kalmayı nasıl başarıyorsunuz ? Ben bir daha girmeyeceğim bir yere bile üye oluyorum ki linki boku püsürü göreyim diye,, Garip doğrusu :).

Mt'nin linkleri üye olmadan da görülebiliyor ondan idare etmesi zor olmadı :)

Selam,

Gs500 u sanirim gecenlerde turan gunes kavsaktaki sosyete pazarinin onunde gormustum, her sabah ordan geciyorum ise giderken motorla. Gecerken gozume takildi, heralde gs500 demistim, yanilmamisim :)

Selam,

Gs500 u sanirim gecenlerde turan gunes kavsaktaki sosyete pazarinin onunde gormustum, her sabah ordan geciyorum ise giderken motorla. Gecerken gozume takildi, heralde gs500 demistim, yanilmamisim :)

Bülent hocam Bugün öğlen civarı köroğlu Kahve dünyası önündeki Hornet senin miydi?

Selam,

Evet o motor benim :) Nişantaşı pazarında çalışıyorum

Hoşgeldin. Elmadağdaki yağmurlar yüzünden pek çıkamıyorum bu aralar :) görürsek selam veririz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar