emreyamans kullanıcısının son içeriği

1. E

Yakınımdaki Saklı Cennet / Güvercinlik Baraj Gölü Keşif Turu / Manzaralı #motovlog

Motosikletle gitmek için çok yakınımda bir yermiş burası. Neden daha önce yolum buraya düşmedi hayret ediyorum. Pek fazla yol üstü olmayan, bilmeyenin görüş açısında kalmayan bir baraj gölü düşünün. Vadiyi aştıktan sonra karşınıza çıkan bir manzara. Hem de oldukça yakınımda. Güvercinlik...
  2. E

Kurufasülye Yeme Uğruna Taraklı'ya Gazladım / Belgesel Tadında Video Oldu

Bir yaz günü iş çıkışı atladık motora, meşhur kuru fasulyeyi yemek için Taraklı'ya sürdük. Güzel bir yaz gününde güzel bir havada yaptığımız yolculuğun ardından Taraklı'ya vardık. Önce yedik sonra gezdik. Belgesel tadında yapmaya çalıştığım bu videoda sahne önünden arkasına kadar her kısımda...
  3. E

Önceden Gitmediğime Pişman Olduğum Motosiklet Rotası / Çam Dağı Geçidi

Bu videoyu çektiğim andan doğduğum ana geri gidersek yaklaşık 34-35 sene geri gitmiş oluruz. Yaşadığım yere çok yakın bir rotaya daha hayatımın 35. senesinde gitmek beni gerçekten üzdü. Çevremizde nice güzellikler varken gezmeye uzak yerlere gidiyoruz.S Çam dağı da bu güzelliklerin başında...
  4. E

İftar Saatine En Hızlı Ulaşım Motosikletle Sağlanır / Sapanca Göl Turu / Motovlog

3 Nisan 2023 Pazartesi akşamüstü, motoruma atladım ve biraz özlem biraz da zaman geçirme maksadıyla sapanca gölünün çevresinde gazlamaya çıktım. Trafiksiz yolları, bisiklete uygun rotaları bulabileceğiniz videoda bazı konulardaki serzenişlerime de tanık olacaksınız. Keyifli seyirler dilerim.
  5. E

İSKENDER YEME UĞRUNA BURSAYA SÜRDÜK

Sakarya'dan başlayarak Pamukova, İznik, Yenişehir üzerinden Bursa'ya yola çıktık. Güzel geçen yolculuğumuzun ardından Bursa'da meşhur iskender'in tadına baktık. Ulu Camii ve Kozahan ziyaretlerimizin ardından Bursa'ya veda ettik. Yine olsa yine de geliriz :) İskender ücretleri, yol masrafı vs...
  6. E

İsimsiz kahraman Şehit Çobanı anmak için sürdüm

İlkbaharda düzenli olarak gerçekleştirilen Şehit Çobanı Anma Etkinliklerinde her sen olduğu gibi bu sene de yerimi aldım. Sakarya merkezine 25 km uzaklıkta olan Akıncı köyüne doğru motosiklet sürüşümün ardından kısa bir yürüyüşün sonunda eşsiz manzarasıyla şelaleye vardık. Köylünün yaptığı...
  7. E

Hanımköy'e 750 Kilometre Motosiklet Yolculuğu / X Max 250 / Sakarya-Ordu Arası

2021 Haziran ayında xmax 250 motorumuzla Sakarya'dan yola çıkarak 750 km'lik bir yolculuğa başladık. Hedefimiz Ordu Giresun arasında karadeniz kenarında yemyeşil doğanın içerisinde hanımköye varmak. Yolda neler yaşadık, kaç kere ıslandık, doğanın kaç farklı güzelliğini gördük vallahi sayamadık...
  8. E

Motosikletle Doğada Kahvaltı Yapmaya Gittik / Yamaha X Max 250 / Doğada Menemen Başka

Bir cumartesi sabahı, kap kaçak ne varsa motosikletimize yükledik ve doğruca doğanın yolunu tuttuk. Xmax 250 motosikletimizle bir süre keyifle sürüşün ardından Sakarya Serdivan Tepesine vardık. Sandalye masa ve hamağımızı kurarak hem yedik, hem dinlendik. Keyifle geçen birkaç saatimizden...
  9. E

28500 Km'de, Kazasız, Tramersiz, Muhtemelen İlk Gelen Alacaktır

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-28500-km-de-kazasiz-tramersiz-muhtemelen-ilk-gelen-alacaktir-925159352/detay 3 senedir kullandığım, yaz kış kişisel kapalı garajımda güneş görmeden muhafaza ettiğim, çok severek kullandığım motosikletimi satıyorum. Yağ vs bakımı uzun yola...
  10. E

SYM ORBİT 50cc Motorla 2 Kişi Off Road Maceramız

50cc SYM Orbit motorumuza atladık. Sakarya Üniversitesinin arkasındaki tepenin zirvesine tırmandık. Videonun içerisinde; 50cc yokuş performansı Bozuk yolda gidişi Sakarya Manazarası Sapanca Gölü Kırantepe Praşüt Tepesi Toprakta iniş gibi içerikler yer alıyor. Merakı olan izleyebilir. Selamlar...
  11. E

Kaskın İçindeki Mikrofona Gelen Aşırı Rüzgar Sesi!!!

Motorcu dostlarım. Bir süre önce sjcam sj7 aksiyon kamerama bir heyecanla aldığım mikrofonu şimdiye kadar hiç düzgün bir şekilde kullanamıyorum. Daha birinci viteste kalkış yaptığım andan itibaren neredeyse ağzımın içindeki mikrofona rüzgar sesi yüzünden sesim gitmiyor. Kendimce çözüm olarak...
  12. E

Geyve Tepesine Motosikletle Çıktım / Düşme Tehlikesi / Alifuatpaşa Köprüsü

Yola çıktım, ön tekerim nereye ben oraya... Geyve Tepesine çıkmaya niyetlendim, yol iz bilmiyorum, nerden çıkılır, yolu nasıldır? Birilerine sorarım öğrenirim canım ne olacak, görünen köy uzakta değildir misali... Yolda dayıya soruyorum mezarlıktan çıkacaksın diyor, öteye gidiyorum mezarlıktan...
  13. E

2 Kişi 6 Gün 1400 Km [Motosiklet İle Ege Turu 2019] - [Nc700x]

2 Kişi 6 Gün 1400 Km [Motosiklet İle Ege Turu 2019] - [Nc700x] Honda Nc 700x motorum atlayıp evimizi de sırtımıza alarak eşim ile birlikte yaptığımız ege turumuzun ilk sürüşü sizlerle... Ege Turumuzun 2. Bölümünde Çanakkale merkezden başlayarak Bozcaada'yı gezdik, ayazma plajında denize...

Yeni mesajlar