Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben daha başlamadım ama yakın arkadaşlarım ys'de çalışıyor. Günde ortalama 10 saat izinsiz çok kasmadan çalışan bi tanıdık aylık ortalama 75 bin fatura kesiyor. 8 saatte ne kadar olur bilemiyorum özellikle öğle molası ve akşam iş çıkışından sonraki saatlerde aktif olursan güzel para kazanırsın.
Ben de yemeksepetine başvuru yapacağım sorularının cevaplarını arkadaşlar vermiş kuryelik işi zor ama kazancı da ona göre oluyor. Benim yakın arkadaşlarımı hepsi işlerini bırakıp kuryeliğe geçti bende geçeceğim sebebi ise istediğim maaşı alamamam.Sabah 9 akşam 5 çalışıyorum haftasonları...
Fatura kesiminin üstünden 1 ay geçtiği için motoru iade edemiyorum motoru aldıktan sonra aldığım fiyata satacağım. Bu saatten sonra gelen motoru sürsem ne olacak o heves gitti bile
Tescil sorunu sebebiyle motoru alamayacağım gibi gözüküyor. Ötv sebebiyle iade alma prosedürü uzun sürer diyorlar ben daha fazla beklemek istemiyorum parasını iade alan varsa işlemler nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz?