Arama sonuçlarınız

1. E

Esnaf Kurye Olmak

Ben daha başlamadım ama yakın arkadaşlarım ys'de çalışıyor. Günde ortalama 10 saat izinsiz çok kasmadan çalışan bi tanıdık aylık ortalama 75 bin fatura kesiyor. 8 saatte ne kadar olur bilemiyorum özellikle öğle molası ve akşam iş çıkışından sonraki saatlerde aktif olursan güzel para kazanırsın.
  2. E

Esnaf Kurye Olmak

Ben de yemeksepetine başvuru yapacağım sorularının cevaplarını arkadaşlar vermiş kuryelik işi zor ama kazancı da ona göre oluyor. Benim yakın arkadaşlarımı hepsi işlerini bırakıp kuryeliğe geçti bende geçeceğim sebebi ise istediğim maaşı alamamam.Sabah 9 akşam 5 çalışıyorum haftasonları...
  3. E

EURO 5 MOTOSİKLET TESCİL SORUNU

11 Ocakta ödemesini yaptığım kuba gs125 motorun tescili bugün oldu, tescil bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun
  4. E

Fatura kesiminin üstünden 1 ay geçtiği için motoru iade edemiyorum motoru aldıktan sonra aldığım fiyata satacağım. Bu saatten sonra gelen motoru sürsem ne olacak o heves gitti bile
  5. E

Tescil sorunu sebebiyle motoru alamayacağım gibi gözüküyor. Ötv sebebiyle iade alma prosedürü uzun sürer diyorlar ben daha fazla beklemek istemiyorum parasını iade alan varsa işlemler nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz?
  6. E

Buradaki mesajları görünce bende bayiye sordum yine tescil yapamadılar nasıl bir sorun var artık bende çözemedim
  7. E

Ay başı ödemeyi yaptık sözde motoru alıp işe başlayacaktık ama ortada motor yok üstüne üstlük borcu geldi tam komedi oldu artık
  8. E

2025 Motosiklet fiyat zamları

Bugün fabrikayı aradım, bakanlık onayı resmi gazetede bu hafta yayınlayacak dedi bakalım şimdi de buna umutlanarak bekleyeceğiz
  9. E

2025 Motosiklet fiyat zamları

11 ocakta bayiye gidip motorun ödemesini yaptım ama hala tescil olmadı, ne zaman olacak bilgisi olan var mı acaba

Yeni mesajlar