EmreKc kullanıcısının son içeriği

1. E

Arka lastik kilitleyince gelen ses

tak tak tak tak diye ses geldi sanki arka lastik bir yerlere çarpıyormuş gibi.
  2. E

Öğrenciye iş tavsiyesi

Antalya'da öğrenciyim.Bir mağazada part-time satış danışmanı olarak çalışıyorum.Kapalı alanda çalışmaktan çok sıkıldım.aktif olabileceğim hangi işleri tavsiye edersiniz.Görmüş geçirmiş abilerim, tavsiyelerinizii bekliyorum.Bu arada çalıştığım mağazada çok rahatım ama mutlu değilim.
  3. E

3 Kasktan Hangisi Alınır

Premier Touran Airoh t600 Suomy apex
  4. E

MT-07 kaza sonrası adamın başına gelenler

https://www.youtube.com/watch?v=0RfOloZYG5Q&feature=share Herkesin başına böyle ufak kazalar gelir umarım 😂😂😂😂
  5. E

Antalya lastik takan yer

antalya merkezde balans ayarını yapan, güvenilir bir yer var mı?
  6. E

Motolastik vs Lastikal fiyat farkı

7.000 km oldu ircle düz gidemez oldum.Rosso 2 almayı düşünüyorum.Bu iki site arasında 200 tl fark var.lastikal dan daha önce alışveriş yapan oldu mu?
  7. E

Yazlık Mont Tavsiyesi

Motorum r25 ls2 Laguna montum var Antalya'da olduğum için kışın rahat kullanabildim ama geçen yaz çok terletmişti.Biraz daha racing kesimi olan tam yazlık mont almak istiyorum.kafam da daniese vardı bir modelini beğenmiştim ancak başka bir sitede bayanlar için olduğunu öğrendim.ilk baktığım site...
  8. E

Antalya'da Kapalı Otopark

Finallerden sonra memlekete gidiyorum motoru koyacak yer bulamadım 1 aylık koycam uygun fiyatlı bilen varsa bilgilendirebilir mi
  9. E

Hızı gösteren tabelalar

Bu hızınız 120 yavaşlayın yazan tabelalar radar görevi gördüğünü fotoğrafladığını da duydum bu doğrumu arkadaşlar
  10. E

Antalya İçi Mağaza

kışlık eldiven alacağım güzel, çeşidi bol olan bir mağaza bilen var mı? mevlanada olanlara baktım kaliteli bir şey bulamadım ya da çok pahalıya az koruması olan eldivenleri satmaya çalıştılar.bu arada eldiven tavsiyelerinizi de bekliyorum max 400 tl olsun :)
  11. E

Trafik Kazası

bana yeşil ışık yanarken sağdan çıkan şirket arabası kırmızı ışıktı geçip motoru devirmeme sebep oldu.aracı kullanan alkollüydü motorumda 2 grenajda çizik arka ve ön fren pedalı yamuldu egzoz çizildi.hasarı karşılayacağını ehliyeti gitmesin işinden olmasın diye polis çağırmadık.ertesi gün gelip...
  12. E

Diske Yağ Bulaşması

olayı kısaca anlatayım içimde kalmasın.arkadaşımın evinin önünde muhabbet ediyorduk birden o abi geldi işte gelmez olaydı.kendisinde r1 varmış muhabbet sohbet derken (üçümüzünde kafası güzel) işte zincirden zincir yağına geldi muhabbet bu sırada bahçe karanlık diye benim motoru kapının önüne...

Yeni mesajlar