Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Antalya'da öğrenciyim.Bir mağazada part-time satış danışmanı olarak çalışıyorum.Kapalı alanda çalışmaktan çok sıkıldım.aktif olabileceğim hangi işleri tavsiye edersiniz.Görmüş geçirmiş abilerim, tavsiyelerinizii bekliyorum.Bu arada çalıştığım mağazada çok rahatım ama mutlu değilim.
Motorum r25 ls2 Laguna montum var Antalya'da olduğum için kışın rahat kullanabildim ama geçen yaz çok terletmişti.Biraz daha racing kesimi olan tam yazlık mont almak istiyorum.kafam da daniese vardı bir modelini beğenmiştim ancak başka bir sitede bayanlar için olduğunu öğrendim.ilk baktığım site...
kışlık eldiven alacağım güzel, çeşidi bol olan bir mağaza bilen var mı? mevlanada olanlara baktım kaliteli bir şey bulamadım ya da çok pahalıya az koruması olan eldivenleri satmaya çalıştılar.bu arada eldiven tavsiyelerinizi de bekliyorum max 400 tl olsun :)
bana yeşil ışık yanarken sağdan çıkan şirket arabası kırmızı ışıktı geçip motoru devirmeme sebep oldu.aracı kullanan alkollüydü motorumda 2 grenajda çizik arka ve ön fren pedalı yamuldu egzoz çizildi.hasarı karşılayacağını ehliyeti gitmesin işinden olmasın diye polis çağırmadık.ertesi gün gelip...
olayı kısaca anlatayım içimde kalmasın.arkadaşımın evinin önünde muhabbet ediyorduk birden o abi geldi işte gelmez olaydı.kendisinde r1 varmış muhabbet sohbet derken (üçümüzünde kafası güzel) işte zincirden zincir yağına geldi muhabbet bu sırada bahçe karanlık diye benim motoru kapının önüne...