Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
300km önce bakım ve varyatör temizliği yaptırdım bugün kalkışta gazı sert açtığım zaman tırmalama sesi gibi bir ses geliyor sebebi nedir normal midir. 2016 model 12bin km de
Debraj balatası ve contalar değişti. Motor gitmiyor devir yükseliyor ama boğuluyor. Isınınca biraz daha azalıyor. Sebebi nedir bilen var mı arkadaşlar? Geri götürecem ustaya zamanım çok yok binilir mi böyle?
km ibresi motoru bir çalışıyor bir çalışmıyor. Göstergenin tamamen mi değişmesi lazım yoksa başına gelip çözen var mı ? 200tl gösterge fiyatı motorcuya gidip kazıklanmamak için soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
2 motordan birini alacam aralarında 600 tl fark var ybr pahalı ikiside bakımlı temiz. Yardımcı olabilecek var mı ? Mondial ı alırsam elimde kalır mı ? Ybr sıkıntı çıkar mı bu km ler de ?
Ehliyete yazıldığım içi satıyorum. Bilgiler linktedir. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-daelim-beagle-2700km-temizz-476863563/detay
2500km tecrübem oldu. Sürekli aynalara sagdaki soldaki arabalara bakıyorum üzerime kırarlar mı diye. Yoldan zevk alamıyorum artık bu sebepten dolayı benim gibi olan var mı aranızda ?