Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kadar zamandır konuşup duruyodum buralarda, sonunda tekrardan aldım :).Motoru enduruyo çevirmeye başladım benden önceki sahibi özel tur cami yaptırmış çok yakışıklı olmuş sis farları sava yol lastikleri top case falan derken baya bi güzel oldu.normalde benim falconla takasa vericektim zor zar...
Arkadaşlar abilerim kredim onaylandı yarın çekicem krediyi ancak ayağımı yerden kessin diye aldığım motoru satamadım https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-falcon-tertemiz-falcon-crown-150-302099777/detay/
sitedeki en uygun fiyatlı motor benim ilginç bi şekilde motorda sağlam çıktı...
Katılanlar olur katılmayanlar olur ancak motorsiklet sürmek eğer motoru kaldırıp götürmekse yarım saatte öğrenilir.Yeni başlayan arkadaşlarıma önerdiğim ilk ve en önemli konu motorsiklet sürübiliyorum diyip yola çıkmayın bu menet beyinle değil beyincikle sürülür gerekli refleklerin gelişmesi...
Arkadaşlar abilerim Bundan daha önce crf 250 l sahibiydim.Motordan okadar memnundum ki mali sebeplerden dolayı geçen yazın sonunda sattıktan sonra gece ruyalarıma girmeye başladı.Üniversite öğrencisiyim sıvadım kolları dedim ki biriktir paranı oğlum alırsın gine, motorumuda sattıktan sonra...
Arkadaşlar merhaba şuan honda crf 250 var maddi nedenlerden doalyı satmak zorundayım 5 bin civarı motorsikle bakıyorum.Bu saatten sonrada cbf ye Apacheye binmek istemiyorum.İnternette araştırken küba sl nin 200 lüğü olduğunu gördüm kullanan arkadaş varmıdır yorum yapabilecek?Bir iki yerde son...
Arkadaşlar sonunda honda crf 250 mi aldım resimyüklemeyi becerebilsem atıcam fotograflarını :) Motorumu cok sevdim yanlız ben bunu arazi icin almadım sehir ici ve uzun yol icin aldım.Şimdi soru şu motor 115 120 de yüksek devirde gidiyor bunu tasarlayan adam araziyi dusunmüs ona göre yapmış...
Arkadaşlar ve abilerim bende cross motor hastalığı var şuan 8 kusur param var 2.el arazide yamulmamıs bi crf alsam yol lastiği taksam şehir içi ve uzun yol kullanabilir miyim rüzgar yemek ve konfor dert değil benim için bundan önce Küba srt vardı onu düz yolda 120 gibi hızlarda kullandığımda...
Arkadaşlar 2013 apachem var 8 binde 4300 istiyorum oldu 1 buçuk ay arkadaş satılmadı arayan yok soran yok kış diyemi böyle ölü piyasa anlayamadım.Pulsarı bi alamadım arkadaş :pale:
Arkadaşlar 2013 Yeşil apache Bursa/Osmangazi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-tvs-apche-rtr-150-kisfirsati-2013-199411416/detay/
telefon no:05467961761
Arkadaşlar yeni kasa apachem var şuanda satılık 2 haftaya üstüne 4500 kredi çekicem, ve motorumu büyütücem.Şimdi siz tecrübeli abilerime sormak istediğim şu bajaj pulsar alıcaktım normal şartlarda ama nette gezinirken gördüğüm ve hakkında bilgiye sahip olmadığım benelli aklımı çeldi.Pulsarın...
öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler abilerim.21 yaşındayım bursada ikamet ediyorum şuana kadar 2 si cross 4 ü scooter olmak üzere 8 tane motorum oldu şuan yeni kasa apachem var.13 yaşımdan beri motorum var sanırım bi hastalık :) herkese merhaba :)