Yeni başlayanın gereksiz özgüveni ve sonuçları

Katılanlar olur katılmayanlar olur ancak motorsiklet sürmek eğer motoru kaldırıp götürmekse yarım saatte öğrenilir.Yeni başlayan arkadaşlarıma önerdiğim ilk ve en önemli konu motorsiklet sürübiliyorum diyip yola çıkmayın bu menet beyinle değil beyincikle sürülür gerekli refleklerin gelişmesi lazım adam sokağın başına kadar gidiyor sonra gereksiz kendine güvenle sürebiliyorum diyip yola çıkıp sonra Allah korsun görüyoruz sonuçlarını.Ben motorsiklet kullanmaya çok küçük yaşlarda başladım önce babamın önünde daha sonra kapalı alanda sonra bakkala diye zorla alarak şimdiki insanları görüyorum tabi para var şekil istiyo 250 lik olsunn 600 lük olsun deyip alıp racingleri yola çıkıyolar neden bu konuyu açtım? dün bi kardeşimiz 18 yaşında cbr 125 almış oturuyoruz kafede abisi arkadaşım.Çıktık gidicez abisi 95 kilo bindi arkasına gaza bastı ayarını kaçırdı daha dur demeye kalmadan debriyajı bi saldı motor tekere geldi 10 metre tekerde gidip düştüler birini kaşına 9 dkiş atıldı gerek yok arkdaşlar iyice kendinizden emin olana kadar anayola çıkmayın siz sürseniz bile ülkemizdeki sürücülere ayak uydurmanız için (arabaların hatalarını görüp önceden davranmamız gerekiyor ne yazık ki) zaman geçmesi lazım.Kime bunları söylesem dinlemedi inşallah yeni motor alıcak birisi görürde bi bildiği vardır derde iyice öğrenir

Özgüvenin tavan yaptığı her yerde rezillikler başlar bu da onlardan biri olmuş şaşmamak lazım 👎

Her motora başlayan bi tane Action cam alıp trafikte motorun yerinden zerre haberdar olmadan trafikte abuk sabuk sürüşler yapıp acemilik sonucu yaşadığı olayları da internette paylaşır ayrıca. Eskiden herkes Action cam alamıyordu. Ben GoPro Hero 3 alırken piyasada GoPro'dan başka action cam yoktu. Türkiyede 1000 lira civarına satıldığı için öyle her yer Motovlogger değildi. Ben de yaklaşık 650 liraya almıştım Roma Mediamarkt'tan. Sağlam aletmiş bataryası bozulmadı 4 senede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar