Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bence "Kazandıkları becerileri abartma eğilimindedirler." olayı doğru ama bu gençlerde oluyor daha çok. Başlıktaki sürücü genç değil diyebilirsiniz, evet ama mesele bu değil mesele TR'de sürüyor olmak. Zamanında 1 seneye yakın yurt dışında yaşadım, trafik kurallarına uyma ve yolların...
Şaka bir yana nispeten tecrübesiz biri olarak bence en büyük sorun şehirler arası yolda beklenmedik bir durumda ağır motorun frenlemesi, yatırması vb. çok sıkıntılı. 1600'lüğü geçtim bir keresinde Iron 833'e bineyim dedim ilk tepkim "ani bir durum oldugunda ben bu motoru yığmadan nasıl kontrol...
Hocam merhaba cevabınız için teşekkürler. Araştırdığım kadarıyla bazı arkadaşlar Nevada hava soğutmalı olduğundan şehir içi ısınma problemleri yaptığını yazmış, sizin böyle bir deneyiminiz oldu mu? Birde Nevada gibi çantasız bir model alırsam TEX 92 VEGA Deri Takım gibi bir çanta takmayı...