Emirhanz kullanıcısının son içeriği

1. E

Kask Kamera önerisi 4-6 k arası

Arkadaşlar bugün kaza yaptım %100 haklı olmama rağmen araç kaçtı gitti sonrasında polis çağırdım gelen polisde burda kamera yok tutanak tutsak çok uğraşırsın mahkeme açılır 2-3 sene sürer dedi.Bende o yüzden kask kamerası arıyorum bütçem çok yok öğrenciyim 4 bin ile maksimum 6 bin tl arası...
  2. E

Drift L gidon felaket titriyor

Hocam servise götürdüm amaortisör aşşağı kaymış dediler 1 gün yattı motor sonra düzelttiler yine aynı bu seferde diyorlarki sen düşmüşsün ya da çukura girmişsin diyor evet abi dedim öyle oldu diyorum sorunu bulun yapın diyorum diyorki yine sen düşmüşsün ya da kaza yapmışsın diyip yolladılar beni...
  3. E

1.Balanslıdan kastınız tam olarak nedir hocam hava diyorsanız lastik havasını kontrol ettim sorun hala var. 2.Amortisorlerin doğru calısıp calısmadıgını nasıl anlıyabilirim hocam ? 3.Cam yok hocam klasik drift l full orjinal hali 4.Motorun ilk sahibi benim kaza yaptım gidon yamulduydu...
  4. E

Arkadaşlar Drift L var gidonum titriyor inanılmaz derecede özellike tam 60-70 km hızları arasında çok titriyor kontrol bile edemiyorum. Sebebi nedir? -Arkada çanta yok -Lastik hava basınçlarımı kontrol ettim Ön amortisörlerden biri aşağı kaymış dediydi servis onu geri kaldırdılar fakat sorun...
  5. E

Drift l gidonum felaket titriyor

sagolun hocam sizede kazasız belasız sürüşler
  6. E

:D valla araştırdım ama en mantıklı ekonomik ve güçlü 250 lik şuan nk araştırmalarıma göre.Çok torklu makina diyorlar
  7. E

anladım pahalıymış en kısa sürede satıp 250 nk ya geçme dileği ile inşallah başıman dertden başka birşey açmıyor drift l bi 250 nk çekme vakti geldi artık diye düşünüyorum
  8. E

ahaha hocam baktım şimdi kalyoncuda drift l ön jant 3750 tl fiyatı varmış sadece önün :D acaba kaça düzeltirler jantı
  9. E

he peki bi jant düzeltme tahmini fiyatı ne kadardır
  10. E

onuda bi sabah olunca denicem hocam eğer varsa ne yapmam gerekiyor ?
  11. E

evet hemde cok fazla hatta gidonu tutarken bile titriyor zaptedemiyorum artık kaza yapıcam diye korkuyorum
  12. E

valla her türlü oluyor titriyor yani ya bide sanki sağa çekiyor gibi sanki değil hatta garanti sağa çekiyor benim motor.Yarın bi hava basıcam motora öyle denicem olmazsa bakıcaz artık
  13. E

ya yanlış anlamadıysam benim ön jantta bi yamukluk var ondan olabilir mi acaba ama baya ufak yamukluk
  14. E

kaza olduyduda ufak hızla yan yattıydım ondan sonra normaldi ama bu aralar köy yollarında çok dolandım baya süratlı ondan sonra başladı zaten köy yollarından geçtikten sonra
  15. E

18 gün olmuş en son hava basalı

Yeni mesajlar