Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
EmirG131 'in en son etkinliği
Ana sayfa
EmirG131
Honda Motosiklet Satışları Neden Hep Zirvede?
konusundaki
ceyhunsen mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bildiğim kadarı ile Türkiye'de en üstte olmasının ana sebebi kuryelerin kullandığı Scooter'lar.
6 Nis 2026
EmirG131
,
Bir tavsiye.
başlıklı konuya cevap yazdı.
Benim düştü, ikisi de önemli bir hasar almadan kurtuldu. Cüzdanın üstünden tam bulmuşken bir daha araba geçti havada 8 takla attı...
6 Nis 2026
EmirG131
Bir tavsiye.
konusundaki
sallami mesajınıza
Sad
tepkisini verdi.
Arkadaşlar sırt çantasının fermuarlarını en üstte birleştirmeyin, tapa gaz giderken motora yatıca açılıyormuş. Gitti bir haftalık...
6 Nis 2026
EmirG131
,
Bir plakalık faciası
Daya silikonu düşmez kolay kolay. Plakalığı da kuyruğa montelerken öne arkaya geniş pullar kullan kırılmasın plakalık.
6 Nis 2026
EmirG131
,
Motor almak istiyorum yardım lazım
Ülkemizdeki motosikletin hız sınırları için 130 gayet yeterli. 120 ye kadar yeterince atik zaten, He arabalarla eşit gidilmez istenirse...
6 Nis 2026
EmirG131
,
Ehliyet sınavım yarın ama güzergahı ezberleyemiyorum. :D
Temel hakimiyeti ölçmesi ve trafiğe çıkmadan önceki aşama olarak parkuru yeterli buluyorum. Trafik sınavının ezbersiz güzergahsız...
6 Nis 2026
EmirG131
,
RTR 200 gidiyor, 130 düz yolda göreceği var dahası yokuş aşağı. Ben 70 arkamda 110kg adamla 0-100 yapacak ve yokuşta kalkacak kadar...
6 Nis 2026
EmirG131
konusundaki
Oğuz Akkaya mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Baktığın motorların sıfırları çok pahalı, taksitle aldıktan sonra acil bir şey olur satmak zorunda kalırsan daha borcu bitirmeden yarısı...
6 Nis 2026
EmirG131
Tavsiye
konusundaki
Oğuz Akkaya mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
kesinlikle önermiyorum, r25'e koruma demiri takınca şase kulağından sonra L şeklinde bir dönüş yaparak grenajın dışına uzatılıyor. Bu...
6 Nis 2026
EmirG131
Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak
konusundaki
lehibeny mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Evet oyun fuarları da eski görkeminde yapılmıyor. Sonuçta şirketlerin üzerine ekstra büyük bir yük, maliyet. Ama bu işlerin gelenek...
6 Nis 2026
EmirG131
Gebertirim Seni Bak!
konusundaki
alp_tunay mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Hiç kuryelik yaptın mı ?... Adam kaskını çıkarsa da mutlaka başka bahaneler de sunacak... Emin ol.. 200 metre o motorcu kıyafeti ile...
6 Nis 2026
EmirG131
Gebertirim Seni Bak!
konusundaki
Motoseverrr mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Güvenlikli olan siteye geldiğinde güvenlik siparişin olup olmadığını site sakinini arayıp soruyor, sipariş yoksa zaten içeri alınmıyor...
6 Nis 2026
EmirG131
,
Bende hala park işini beceremiyorum, 1.5 arabalık yer olmadan denemiyorum bile. Baba-oğul dükkanda olduğumuz için arada öğreneyim diye...
6 Nis 2026
EmirG131
konusundaki
ÖğrenciyekAbe mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Arabada durum daha da kötü. Tamamen ezbere park yapıyorsunuz, aynadan şu dubayı görünce direksiyonu düzelt, şu dubaya gelince sağa kır...
6 Nis 2026
EmirG131
konusundaki
ÖğrenciyekAbe mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba arkadaşlar, yol tarifi yapılmıyor. Kulaktaki telsizi yalnızca sağa çek, kaldın demek için kullanıyorlar. Hatta hocamdan rica...
6 Nis 2026
Yeni mesajlar
H
Nmax 155 ses sorunu
En son: hoorow
Dün 22:51 da
Moto Sohbet
Güneş Yanığı Nasıl Halledilir.
En son: hachiko
Dün 22:47 da
Konu Dışı
İstanbul küçük çekmece 250sr çalıntı
En son: Birkannn
Dün 22:26 da
Çalıntı Motor Duyuruları
Motosiklet servisi açmak
En son: cagrisc
Dün 20:39 da
MT Atölye - Teknik Servis
S
Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu
En son: sonix
Dün 19:56 da
Moto Sohbet
Ana sayfa