Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
EmirG131 'in en son etkinliği
Ana sayfa
EmirG131
,
Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.
başlıklı konuya cevap yazdı.
Özellikle tipi çok hoşuma gitti, kırsal alanda zıplamak için her yaşa hitap edeceğini düşünüyorum ama bizim cubların yerini alması için...
6 Nis 2026
EmirG131
lastik tamiri için fitil seti
konusundaki
Cyan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Lastik yarılmadıysa yolda kalma ihtimali pek yok yalnız. Şu taşınabilir pompalardan veya tek kullanımlık sıkıştırılmış hava (ya da CO2...
6 Nis 2026
EmirG131
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Tubeless lastikte patlama öncesi kullanılan köpük gibi ürünler jantınızı mahvediyor. Lastik değişiminde ustadan bol bol küfür yersiniz...
6 Nis 2026
EmirG131
,
4 vites 125cc arazi cub, uzun yol yapılır ama konforlu olamaz tabi. Millet 50cc Scooterlar dünya turuna çıkıyor. Önemli olan nasıl...
6 Nis 2026
EmirG131
,
Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak
E3 oyun farları da aynı sebepten ilgi alakayı kaybetti ama motor biraz daha fiziksel bir şey olduğu için gene de getirmelerini...
6 Nis 2026
EmirG131
,
Furş takımı
Doğrudur, orasıyla herhangi bir sorunum olmadığı için fiberli somun takmak gibi bir müdahalede bulunmadım. Belki çalışır diye alternatif...
6 Nis 2026
EmirG131
,
Motor almak istiyorum yardım lazım
Otobana çıkmayacaksa gözün yükseklerde. Şehir içinde 200-250cc lik modeller fazlasıyla yeterli olacaktır. Hatta terlik niyetine...
6 Nis 2026
EmirG131
,
Furş takımı
Fiberli somunda iyi bir alternatif, benim Hero titremeyi pek sever ama attığım fiberli somunların gram gevşediğini görmedim. Hatta geçen...
6 Nis 2026
EmirG131
,
Hangi Parmak Olmadan Fren Yapamazsınız?
Yan parmak(şair yüzük parmağı demek istemiş olabilir) orta parmak olmadan çalışmıyor, işaret parmağı da tek başına yetmiyor. Serçe...
6 Nis 2026
EmirG131
,
Hayırlı olsun hocam, gerek normal cublardan daha sağlam olması gerek görüntüsüyle ilgimi çeken bir model. Motordan daha detaylı bilgi ve...
6 Nis 2026
EmirG131
konusundaki
arndiol mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
bu motorla da 3bin km tur yaparsın ama forumdakıler hala 500cc altı motorla uzun yol olmaz der :D
6 Nis 2026
EmirG131
,
Malına fazla takmayanın malı uzun ömürlü oluyor. Benim lastikte de fitil varmış geçen öğrendim, bayadır fitille sürüyorum Nazlıyı. Fitil...
6 Nis 2026
EmirG131
,
Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak
Fuar işlerine biraz uzağım, motor dediğimiz alete bile geçen sene elime geçtiğinde yakından ilgi göstermeye başladım. Cahilliğimden...
6 Nis 2026
EmirG131
,
Tavsiye
Dikkat faktörü de gerçek ama motorun grenajının yere değmesini engelleyecek bir koruma olması park halinde kazara devrilen motorun...
6 Nis 2026
EmirG131
,
Türkiye'nin Neresinde Motosiklet Sürülmez? Yapay Zeka Destekli Anket İçerir!!!
Esenyurtta halama gitmek için yürüyerek bile çıkmakta zorlandığım bir yokuş vardı, baya da uzun. Baya dağcı gibi hissediyordum kendimi...
6 Nis 2026
Yeni mesajlar
2016-2019 arası Africa Twin alırken nelere dikkat etmek gerekiyor ? Bütçe 500k
En son: F54
32 dakika önce
Moto Sohbet
H
Nmax 155 ses sorunu
En son: hoorow
Dün 22:51 da
Moto Sohbet
Güneş Yanığı Nasıl Halledilir.