elchivo kullanıcısının son içeriği

1. E

BMW F650 GS 2001-2004 Şalter (Kütük) Takımı ve Benzin Filtresi

Selamlar; 2001-2004 (ilk yarısı) BMW F650GS 'ler için uyumlu sıfır ayarında sağ ve sol şalter (kütük) takımı satıyorum. Almanya'dan aldım fakat 2004 Temmuz üretimi motoruma uymadı. Öğrendiğim kadarıyla 2004 Mayıs ayından itibaren farklı şalter takımı kullanılmaya başlamış. İlan detayları...
  2. E

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Merhaba arkadaşlar; Yurtdışına çıkanların (benim için Yunanistan) yaşadığı en büyük sorun uluslararası ehliyet mecburiyeti ve yüksek maliyeti maaluım. Konuyu araştırırken Viyana Trafik Paktı ve birçok ülkenin imzaladığı antlaşmaya rastladım. Bu antlaşmaya göre imzalayan ülkeler birbirlerinin...
  3. E

Bulgaristan'a Motorla Geçiş

Selam arkadaşlar; Haftasonu motorumla Bulgaristan'a geçmeyi planlıyorum. Bu yakınlarda aracıyla geçiş yapan oldu mu ? Hangi belgeler mecburi ve maliyetleri nelerdir ? Teşekkürler...
  4. E

BMW F650 GS Arka Ayak Pegi

Merhaba; 2004 model BMW F650GS'imin artçı sol pegi (ayak basamağı) kırıldı. Orijinalleri ciddi fiyatlı. Sormak istediğim farklı modellere ait pegler uyar mı ? Bilgisi yada deneyimi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  5. E

Yedek Parça Tespit

Merhaba arkadaşlar; Almanya'dan arkadaşım 2004 BMW F650 GS için aşağıdaki parçaları gönderdi fakat yanlış çıktı. Şimdi merak ettiğim bu ürünler hangi moor için uygundur tanıyan var mı ? BMW F650 CS olabilir mi acaba ? Madem kullanamıyorum satacağım. İşçi bayramınız kutlu olsun... Teşekkürler...
  6. E

Fren Hidrolik Yağı

Selam arkadaşlar; BMW F650GS arka fren hidrolik yağı azalmış. Yağ takviyesi için ustaya gitmem gerekir mi yoksa yağı alıp kendim yapabilir miyim ? Kendim yapabilirsem nasıl eklemeliyim ? Hidrolik yağı konusunda tavsiyeniz var mı ? Teşekkürler.
  7. E

Yağ Işığı ???

Selam arkadaşlar; 2004 BMW F650GS için kontak ON konuma geldiğinde yanan yağ ışığı normal midir ? Motor çalıştırıldığında kayboluyor ve bir daha ne yağ ışığı ne de hararet ışığı yanmıyor... Teşekkürler.
  8. E

Ayna Takımı / BMW F650 GS

Selam arkadaşlar; 2004 BMW F650 GS için aynaları değiştirmem gerekiyor. Almanya'dan kargo ödemeden orjinal ayna takımını 180TLye getirme şansım var. Orjinalinin TR fiyatını bilen var mı ? Ayrıca orjinal olmayan ürünler nasıl ? Tercih eden var mı ? Maliyetleri nasıl ? Özellikle tercih ettiğiniz...
  9. E

Alım-Satım İşlemleri Yardım Lütfen

Selam arkadaşlar; Geçen hafta aldığım motor için Noter'de alım-satım işlemlerini tamamladım. P.tesi günü İl Trafik'teki işlemleri halletmeyi planlıyorum. Zaman konusunda sıkıntımın olmadığını düşünürseniz işlemler için takipçiye vekalet vermem şart mıdır sizce ? İşlemleri kendi yapan olduysa...
  10. E

Lastik Önerisi Lütfen

Selam arkadaşlar; 2004 BMW F650GS sahibi oldum. İzmir'de yaşıyorum ve çok nadiren araziye girerim. Daha çok asfaltta 4 mevsim kullanabileceğim lastik önerileriniz ne olur ? Çap, yanak genişliği gibi özelliklerin yanında lastik teknik verilerinde değişik veriler var. Tamamen örnek olarak 195/65...

Yeni mesajlar