ekSPEktoran kullanıcısının son içeriği

1. ekSPEktoran

1.5 Ayılık anormal motor

Merhaba Arkadaşlar.. Konu başlığındada gördüğünüz üzere 1.5 aylık bir motorum var. (Mondial RF) İlk başta herşery normal gitsede 1000 Km'den itibaren başlayan ve hala geçmemiş sıkıntılarım şunlar ; 1 - Seri kalkışlarda arabanın kesiciye girmesi misali çıkan bir ses ve motorun sürekli...
  2. ekSPEktoran

Fren Kilitlenmesi

Arkdaşlar Merhaba. Birkaç ay önce aldığım mondial rf 150 marka motorun arka freninde takılma sıkıntısı yaşıyorum. Arka freni sert sıktığımda fren takılı kalıyor haliyle motor gitmiyor tekrar sıkmam gerekiyor salması için .. 2000 bakımından henüz çıktım sıkıntıyı 2 sefer belirttiğim halde...
  3. ekSPEktoran

Acil Yardım (Kalkışta Yaşadığım Sorun) :(

Merhaba arkadaşlar Yaklaşık 1.5 senedir Honda Today kullanıyorum ve motorla alakalı sorunum şu.. Son birkaç aydır motor ısınmış olsun yada olmasın hareket halindeyken durduğum zaman tekrar kalkışa geçmek istediğimde motor titreme yapıyor.. Yani nasıl desem bir araba yada motoru 3'üncü viteste...
  4. ekSPEktoran

Antalyada Satılık Honda Today

2005 model kasası hafif hasarlı (çizik) motoru çok temiz Xenon farlı hafif modifiyeli Honda Today'imi satıyorum 600 YTL'na satıyorum arkadaşlar. Fotosunuda en kısa zamanda koyacağım :) İlgilenen fiyat konusunda fikri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
  5. ekSPEktoran

150cc Scooter Üzerine Yorum/Yardım Lütfen

Merhaba arkadaşlar şuanda bulunduğunuz konunun içeriğini etkinleştirmeden önce tam 3 defa değiştirdim.... Çin üretim motorlar üzerinde yapılan yorumların %80'i kötü... Nadir iyi yorum yapanlar var onlarda beni tatmin etmiyor.. İşin Özü 2500 ila 3000 YTL'lik Bir alım bütçem var ve şanzımanı...
  6. ekSPEktoran

150cc Scooter Üzerine Yorum/Yardım Lütfen

Merhaba arkadaşlar şuanda bulunduğunuz konunun içeriğini etkinleştirmeden önce tam 3 defa değiştirdim.... Çin üretim motorlar üzerinde yapılan yorumların %80'i kötü... Nadir iyi yorum yapanlar var onlarda beni tatmin etmiyor.. İşin Özü 2500 ila 3000 YTL'lik Bir alım bütçem var ve şanzımanı...