150cc Scooter Üzerine Yorum/Yardım Lütfen

Merhaba arkadaşlar şuanda bulunduğunuz konunun içeriğini etkinleştirmeden önce
tam 3 defa değiştirdim....

Çin üretim motorlar üzerinde yapılan yorumların %80'i kötü...

Nadir iyi yorum yapanlar var onlarda beni tatmin etmiyor..

İşin Özü 2500 ila 3000 YTL'lik Bir alım bütçem var ve şanzımanı otomatik 150cc

(0* KM TERCİHİM) scooter arıyorum. Bütçem ile kıyaslama yaptığımda rahat bi şekilde 150 cc çin

malı motor alabilirm fakat "Kanuni Rokko" ile "Mondial HS" arasında gidip geliyorum

sizce hangisi daha sağlıklı olur yada başka bişey tavsiye edebilirmisiniz?

Yorumlarınızı Bekliyorum...

TEŞEKKÜRLER

eger ben motoruma duzgun binerim yagıyla bujisiylede ugrasırım aksatmam diosan sana keeway onerebilirim nie dersen keeway artık efsane motorda harleyin distruburotorunde yani duzgun bakıldıgında kanuni fln hikaye yanında:wiinkk:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
şimdi demişsinki çinli istemiyorum beni tatmin etmişyor %90 ı kötü mondial ve kanuninin sadece adı değişik ikiside aynı olan çinli scooterinin arasında kaldım diyorsun bunlar çinlimi deme :pr:

tavsiye istiyorsan kymco aglity o arasından kaldığın makinalara 10 basar amam 125cc orası ayrı
2. tavsiye suzyki an125
3. çinli alma:cat:

dostum bende kanuni rokko var beklentini çok yukarda tutmazsan baya tatmin olursun motoru çok iyi yakıtı az parça sorununda fazla beklemiyosun malzeme kalitesi vasat tabiki ama ne kadar ekmek okadar köfte yani.

Çinli istemiyorum demedim!
Söylediğim bütçeye 0* km japon üretim 150cc scooter bulmak zor olsa gerek.

neden bile bile lades dediğini anlamadım bence hiç bulaşma antalyadaysan git o fiyata ikinci el temiz bws al derim ben...
yada güçlü bişey istiyorsan runner al ikinci el beni dinle pişman olma!!!
150cc almak istemenin sebebi ne?

aslında geçerli bi sebebi yok fakat antalyadaki motor piyasasından az çok bilgim olduğu üzere 2.ci el runner yada skipper'lar genelde haşat adam motora binmiyo ne yaptığını bilmiyorum ama binmediği kesin yani..

Ki şöle birşey var, miktarını vermiş olduğum bütçede 2ci el temiz runner hele hele antalyada gerçekten zor...

dostum verdiğin bütçeye göre zaten anca çinli alırsın
iki motor arasında kaldım diosun birisi kanuni rokko birisi mondial 150hs eğerki mondial alacak olursan 150hs yi değilde 151 rs yi al derim ben sana. ikisinin arasında pek fark yok ama olan 2 fark: 151 rs de aynaların arkasında sinyal var ve arka freni disk:cat:

2. el Honda Dylan öneririm..Gücüyle, markasıyla heryönüyle üstündür..150cc likler arasında en güçlüsü (benim bildiğim), en hızlısıdır...250cc lere yakın performansı vardır..Hatta birçoğunu geçer...

Antalyada olduğuna göre bence ikinci el temiz kullanılmış bir Vespa almalısın....Antalyada olduğun için çok şanslısın...

http://www.sahibinden.com/acilll_9_...tl_pazarlikliWQQaXQQ6367373WQQpXQQdisplayitem

bu motorlara bakmanı tavsiye ederimm

http://www.sahibinden.com/9_ytl_lik_benzinle_140_km_gidiyorWQQaXQQ5308859WQQpXQQdisplayitem

Bence ilk ilana bak ve kacırma derım pazarlık payıda varmıs Hem 200cc hem İtalyan yanı daha ne olsun :cat:

Arkadaşlar bu arada az önce kurcalarken asya motorun " AS 150 T-7" modeli gözüme çarptı ve ardından sitede bu model hakkında yapılan yorumları okudum heralde yeni bi motor bilmiyorum kullananınız varmı fakat Dylan'ın çakması ve forumdaki yazılara göre honda dylan'ın 3te1'i fiyatındaymış :D

Asya Motor'un sitesinde "AS 150 T-7" modelinin satış fiyatı
: 2.035 YTL(Tavsiye Edilen) :D

AS150T-7B.jpg

Son düzenleme:
Madem o kadar paran var suzuki AN125 modelini al

125 olduğuna bakma çinli 150 cc lerden daha hızlı ve performanslı

Ve kaliteli ve ekonomik ve sağlam ve... al onu kafan rahat olsun

Arkadaşlar bu arada az önce kurcalarken asya motorun " AS 150 T-7" modeli gözüme çarptı ve ardından sitede bu model hakkında yapılan yorumları okudum heralde yeni bi motor bilmiyorum kullananınız varmı fakat Dylan'ın çakması ve forumdaki yazılara göre honda dylan'ın 3te1'i fiyatındaymış :D

Asya Motor'un sitesinde "AS 150 T-7" modelinin satış fiyatı
: 2.035 YTL(Tavsiye Edilen) :D

AS150T-7B.jpg

Bu çinliler herşeyi kopyalıyorlar ya... ne diyeyim artık.
-- Taklitler asıllarını yaşatır mış :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eski otogarın orda finansbank yanında tahılpazarı mah. sinde satılık piaggio 4 zamanlı 150cc skipper var motor temiz 1 - 2 yerinde hafif çizik var adam bakkal işletiyo motordan anlamıyo görsen saftirik bişey fiyatına 3 küsur istiyo istersen yolun bu tarafa düşerse bi bak derim..

zaten benim hussarı orda görürsün mavi renk beyaz koltuklu..

bekir turgay iş merkezinin 6 katındayım 63 numero..
inşallah kesene uygun başını ağrıtmayacak bişey alırsın
sakın çinli alma yani bile bile lades dersin (bozulacağını seni çileden çıkaracağını bil) çinli alma..

yamaha, honda, piaggio, gilera, suzukı gibi bişey al kafan rahat olur..

bendede kanuni var storm 150 nisanda 1 sene olacak ve 12000km de.periyodik bakımları hariç servis yüzü görmedi.yani tahmibimdende sağlam çıktı.tabi bu birazda kullanıcıya bağlı.temiz ve bakımlı kullanırsan karşılığını mutlaka görüyosun:cat:

eski otogarın orda finansbank yanında tahılpazarı mah. sinde satılık piaggio 4 zamanlı 150cc skipper var motor temiz 1 - 2 yerinde hafif çizik var adam bakkal işletiyo motordan anlamıyo görsen saftirik bişey fiyatına 3 küsur istiyo istersen yolun bu tarafa düşerse bi bak derim..

zaten benim hussarı orda görürsün mavi renk beyaz koltuklu..

bekir turgay iş merkezinin 6 katındayım 63 numero..
inşallah kesene uygun başını ağrıtmayacak bişey alırsın
sakın çinli alma yani bile bile lades dersin (bozulacağını seni çileden çıkaracağını bil) çinli alma..

yamaha, honda, piaggio, gilera, suzukı gibi bişey al kafan rahat olur..

Plakanı verirsen sevinirim yolum oraya düşerse görüşmüş oluruz, Piyasa konusunda görüşünü almış olurum :)...

Önemli

50 CC scooter'lar için performans hava filtreleri konusu hakkında çeşitli yorumlar okudum gerek siteden olsun gerek farklı kaynaklardan fakat bir sonuç alamadım çünkü genelde bu konu ile soru soran kişilerin sorusu cevapsız kalıyor yada cevaplananlara ben denk gelmedim :D

Herneyse acaba Honda Today için performans hava filtreleri hakkında görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar