Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar. Dün Pulsar200 motorum için internet üzerinden Iphone yağ sipariş ettim. Ancak bugün siparişe tekrar baktığımda Scooter için olan yağı almışım. Dikkatimden kaçmış. Vitesli motosiklet ile scooter yağları bir fark varmıdır ? İade etmem gerekir mi ?
SELAMLAR ARKADAŞLAR. BİR MİKTAR BORCUM OLDUĞU İÇİN ÇOK SEVEREK ALDIĞIM MOTORUMU SATIYORUM. İSTEYENE RESİMLERİNİ WHATSAPPTAN ATABİLİRİM. (5369136976)
AKSESUARLAR ; 1000-1500 TL DEĞERİNDE
ÖN ARKA MICHELIN CİTY GRİP LASTİKLER
SHAD SH39 ARKA TOOP CASE
SHAD SIRT DAYAMA
ARKA TOOP CASE DEMİRİ
DUBLE...
SELAMLAR DOSTLAR.
OXFORD TM220 ESTORIL 2.0 MONT HAKKINDA KULLANAN EDEN VARMIDIR ? BÜTÇEM KISITLI VE ŞU ANDA FİYAT/PERFORMANS ÜRÜNÜ GİBİ GELDİ BANA. ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HALİ HAZIRDA BİR YERDE KAMPANYAYLA YARI FİYATINA ALACAĞIM. BİLGİSİ OLAN VARMIDIR ?
MOTORUM OLDUKÇA TEMİZDİR. GELİP GÖRDÜĞÜNÜZDE ANLAYACAKSINIZ.
KAZASI VS. YOKTUR.
TARZ DEĞİŞTİRECEĞİM ONUN İÇİN SATIYORUM.
MUAYENESİ YENİDİR
PERİYODİK BAKİMLARİ YENİ YAPİLDİ
PAZARLIKSIZ SON FİYATIDIR...
MOTORU İZMİT ONARAN MOTORDAN ALDIM. TÜM BAKİMLARİ YAPILDI. LASTİĞİ İYİ DURUMDADIR. OLDUKÇA İYİ GİTMEKTEDİR. MOTORUM 2006 MODEL OLUP 2007 trafiğe çıkışlıdır.
BU MOTORUN HİÇ Mİ SIKINTISI YOK DİYENLER için : BİRİNDE GECE BİRİ MOTORU DÜŞÜRMÜŞ KESİNLİKLE KAZA VS.İLE OLMADİ. BİRAZ CİZİLDİ. BİRDE...
Merhabalar arkadaşlar. Yeni bir problem ile karşı karşıyayım ve yardımlarınızı bekliyorum. Sorunum tam olarak şu: 20 bin km de bir 2007 Joyride aldım. Daha önce Kuba Rainbow cup tarzı bir motorum vardı. Onda ayak frenine alışmış olduğum kayma vs. gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım. Ancak Joyride...
Mt ailesi selamlar. 4000 TL civarında ikinci el bir maxi scooter almak istiyorum. Sizce hangi modelleri tercih etmeyelim. İstanbul -Kocaeli arası her haftasonu gitmem gerekiyor. Dolayısıyla az yakan bir model lazım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar selamlar;
Başlıkta belirttiğim motoru kullanan varmı ? Nasıldır titreşim ne seviyededir ? Ne kadar yakar ? Genel bir bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
KUBA RAİNBOW CUP TARZİNDA 10 KURUŞ YAKAN HARİKA BİR MOTOR. MOTORU BUYUTECEGİM İÇİN SATİYORUM. 500 KM DE VE İLK BAKİMİ YAPİLACAK. BUNU BEN YAPTİRACAGİM.YETKİLİ BAYİDEN ALİNMA PLAKA RUHSAT FATURASİ* VAR.
TAKAS OLARAK 25 BİNİ ASMAMİS KAZASİZ CBF YBR VE APACHE İLE OLABİLİR. SCOOTER TEKLİF...
SELAMLAR ARKADAŞLAR. KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM KUSURA BAKMAYIN. CUP TARZINDA BİR MOTOR ALDIM. 300 ER TL MONT VE KASK BÜTÇEM VAR. KASK ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
Arkadaşlar bir süredir araştırma yapıyorum. 2000 tl bütçem var.kuba Rainbow sizce doğru tercihmidir? ( ilk motorum olacak ve şehir içi kullanacağım hiz vs derdim yok. Titremesin az yaksın yeter)