Ekrem_06 kullanıcısının son içeriği

1. Ekrem_06

Hadi gözümüz aydın!! Beklenen haber geldi!!

Yıllarca filmleri çekildi yeri geldi alay konusu oldular.. Sonunda beklenen oldu ve geldiler.. https://twitter.com/ProfDemirtas/status/1684259421201760257?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
  2. Ekrem_06

Satılık Ekipmanlarım Alpinestars ve Tech90

Merhaba arkadaşlar, sağlık problemleri nedeni ile kullanmadığım ekipmanlarımı satmayı düşünüyorum. Alpinestars T-Gp plus R V2 Air Bir iki kere giymişimdir. Temiz kullanıldı. İçerisinde Impactec Tp-06 Level 2 EN1621-2 sırt koruması mevcuttur. Ayrıca kendi sırt koruması ve poşeti dahi...
  3. Ekrem_06

Ram-air ve yağmur

Merhaba dostlar, benim hava filtresini değiştirirken plastik bir hava borusunun olduğunu fark ettim. Bunu iptal edip kawasaki vb. motosikletlerde olan gibi öne bir pvc boru çeksem havayı daha güçlü alır. Alır ama yağmurlu havalarda su kaçarsa motora el fatiha.. Arabada yapmıştık daha önce ama...
  4. Ekrem_06

Yuki Gusto 50cc Tamirat/Tadilat

Merhaba değerli dostlar, birkaç gündür arkadaşımın arabası arızalı olduğu için benim motorla her yere gider gelir olduk. En sonunda ya bir tanede ben aliyim en azından işe gider gelirim dedi. Bütçesi oldukça düşüktü. Neyse 4400₺'ye bir yuki gusto bulduk. Motor zangır zangır titriyordu. Birazda...
  5. Ekrem_06

Motosiklet sürmeyi bırakmalı mıyım?

Herkese merhaba, benim çocukluk hayalim olan ama ailem tarafından sürekli çok tehlikeli yapma etme demelerine rağmen, 30 yaşımdan sonra motosiklet ehliyeti aldım. İşimi değiştirip sırf motora binmek için kuryelik yaptım. Baya bir km tecrübesi edindikten sonra bugün ense traşımı alan audi marka...
  6. Ekrem_06

Gopro 8mi 9 mu derken

Merhaba arkadaşlar, malüm pandemi döneminden geçiyoruz. Bende boş boş oturmaktan sıkıldım. Motoru arka bahçeye sokup ufak bi stüdyo yaptım. Daha önce Eken H9R aksiyon kameram vardı, işleri biraz daha profesyonel yapmak adına yeni bir gopro aldım. İlk defa kamera karşısına geçiyorum. İnanılmaz...
  7. Ekrem_06

Ekrem Alp Youtube kanalı

Heh bi sen eksiktin sende geldin tam oldu demeyin :cherry: İlk çocukluğumda başlayan motosiklet sevdası aile ve çevre baskısı ile 30 yıl bastırıldı. Ancak kanda var bir kere, sonra bir adam çıktı ve dedi ki :"Bu alet tehlikeli değil!". Barkın Bayoğlu(Altın Elbiseli Adam) sayesinde içimde...
  8. Ekrem_06

Ankara Ehliyet kursu

Merhaba arkadaşlar, uzun süren düşünmeler taşınmalar sonucu artık 50cc ile trafikte gidemeyeceğime karar verdim. Bugün bir sürücü kursu ile görüştüm. B sınıfı ehliyetim var, bana +1000₺ masraf tutar dediler. A2 almayı düşünüyorum. Yaşım 33, işe git gel belki haftasonu hava güzel olursa hanımla...
  9. Ekrem_06

SQ12 aksiyon kamera

Merhaba değerli dostlar, Ben kaskıma Eken H9R kamera takmıştım. Ancak kameranın boyutları beni rahatsız ediyordu. Amacım vlog falan çekmek değil, sadece olası kaza durumunda elimde kaza anını belgeleyen bir şey olmasıydı. Kameramı değiştirmeyi düşünüyordum, go pro session modelleri boyut olarak...
  10. Ekrem_06

Far, akü ve konjektör üçlüsü

Merhaba değerli dostlar, Eski konuları arattım ama aradığım yanıtı tam bulamadım. Benim skuterin farları gaz verince kuvvetli yanan cinstendi. Sanırım bu moped olduğu için gücünü bobinden alıyor. Ben farın artısını kontaktan aldım. Bu şekilde akşamları direkt far kumandasından açınca farlarım...
  11. Ekrem_06

Bagaj aydınlatma,alarm,3.stop eagle eye montajı

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır planladığım bir kaç şeyi bugün yapabildim. -Bagaj aydınlatma(Bauhaus'tan aldım.Çok pratik herkese tavsiye ederim.Fiyatı galiba 10tl falandı iki adet çıkıyor.) -Titreşim duyarlı alarm (Aliexpress'ten 4$'a aldım.) -Arka selede demir vardı onu söktükten sonra...
  12. Ekrem_06

Arka fren sesi(Videolu)

Merhaba arkadaşlar, benim skuterin arka freninden iğrenç bir ses geliyor. Balata mı bitik acaba? Sizce değişim vakti geldi mi? Sert fren yaptığımda lastiği kilitleme gibi bir problem yok ancak bazı konularda lastik içine zararı var diye okudum. Not: Videonun sesini kısarak izleyin lütfen...
  13. Ekrem_06

scooter tavsiye itina ile

Merhaba arkadaşlar, 1 yıldır 50cc motorlu bisikletim ile yollardayım. İlk önce ekipman tavsiyelerine uydum, bütçem dahilinde toplamaya devam ediyorum. Allah cümlemizi kazadan korusun. İlk başladığım zamanlar site içi boş otoparkta denemelerle sonra sokağa çıkmakla başladım. Şimdi en fazla arka...
  14. Ekrem_06

50cc ile merhaba!

Merhaba arkadaşlar, İsmim Ekrem 33 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Geçen sene çocukluk hayalim olan bir motosiklet değil ama motorlu bisiklet alarak ilk adımı attım. 50cc lik bir motor maximum hızı 70 şimdilik hem öğrenme aşamasındayım hemde pratiklik yapıyorum. Evim ile işim 4 km olduğu için...

Yeni mesajlar