- Konu Yazar
Herkese merhaba, benim çocukluk hayalim olan ama ailem tarafından sürekli çok tehlikeli yapma etme demelerine rağmen, 30 yaşımdan sonra motosiklet ehliyeti aldım. İşimi değiştirip sırf motora binmek için kuryelik yaptım. Baya bir km tecrübesi edindikten sonra bugün ense traşımı alan audi marka aracın yanımdan jilet gibi geçmesinden sonra bir durup düşündüm. Eğer benim yerimde biraz acemi biri olsaydı şu an ailesi hüngür hüngür ağlıyordu. Belkide yarın kask kameramdan görüntüleri haberlere vereceklerdi. Trafik magandası motorcuyu biçti diye forumlarda konusu açılacak, iyi bir kardeşimizdi diyip geçecektiniz. Peki ne yapmalı, cidden içimde bu alete binmek için acayip bir tutku var ama eşim bile videoyu izledikten sonra sen manyak mısın ölümden dönmüşsün dedi. Bu ülkede motosiklete binmek intihar mı cidden! Çok dikkatli sürüyorum ve selektör atarak geldiğini gördüm arkamdan aracın ama ben görmeseydim?? O hızda yanımdan geçmesi bile dengemi bozdu ya birde dokunsaydı. Bilemiyorum ben motosiklet sürmek istiyorum ama sanırım bu tutku asfaltta son bulacak ve sebebi eğitimsizlik olacak, cahillik olacak ben öldükten sonra ne derseniz deyin.. çok arada kaldım. İşin komiği araç plakasını internete yazıncada araç sahibinin ilanını ve numarasınıda buldum. Sakin kafayla düşünmeye çalışıyorum. Gerçekten! Sakin kafayla düşünmeye çalışıyorum. Arasam ne anlatıcam? Ne anlayacak.. Bilemiyorum ama bugün uykum kaçtı. Bugünün son günüm olacağı sabah motoruma binmeden oturup onu seyrederken, bunu hiç düşünmemiştim bugün.Bu saatte gözüme uyku girmiyor ya bugün ölseydim?