ek39 kullanıcısının son içeriği

1. ek39

Honda Transalp almak istiyorum

Herkese selam, uzunca bir aradan sonra tekrar bir motor sahibi olmak istiyorum. Bu sefer hep almak istediğim transalp düşünüyorum. Genel olarak aradığım özellikler 2000 model ve üzeri takribi 35000 km altında olması ve mümkün olduğu kadar masfrafsız olması. Bilgi verecek olanlara şimdiden...
  2. ek39

Sezon açılsı ne zamandır?

Herkese merhaba.benim sizlere sormak istediğim konu ikinci el satışlarıyla ilgili,yaz başlangıcı motor sezonunun açılışıdır tartışmasız.ikinci el fiyatları bu kış aylarına göre çok farklılık gösterir mi sezonda?yada birkaç ay sonra daha çok seçeneğimiz olur mu yakın fiyatlarla? tekrar motor...
  3. ek39

30.000 km sonrasının avantaj ve dezavantajı

selam herkese, ikinci el bir Honda cbf 500 almayı düşünüyorum,bir motor buldum,resimlerinden gördüğüm kadarıyla ve sahibinin yazdıklarına göre bakımları zamanında yapılmış, kazası,bir problemi yok.2006 model bu motorun km si 31.000 e yaklaşmış. Sizce bu motorun kmsi ileriki zamanlar için bir...
  4. ek39

CBF 500 ve MUADİLLERİ...

Herkese selamlar. Geçtiğimiz ramazan bayramına kadar bir ybr 125 sahibiydim. Başlangıç olarak almıştım, şimdi ise yeni sezona girmeden önce hem daha güçlü, hemde 1.88 boyuma daha uygun,gezi amaçlı bir motora binmek istiyorum. Daha önce de alıcı gözle baktığım ve bazı kullananlardan aldığım...
  5. ek39

EK39 dan Herkese Selam.

HERKESE SELAMLAR.29 YAŞINDAYIM VE İSTANBUL'da YAŞIYORUM,MOTORSİKLET DÜNYASINA HEP UZAKTAN BAKARDIM ESKİDEN,BELKİ BİRGÜN MOTORUM OLABİLİR DİYE DE DÜŞÜNÜRDÜM BAZEN "BELKİ",TAA Kİ 4 SENE ÖNCE ASKERDEN GELDİKTEN SONRA MERTER de( İstanbul u bilenler bilir ne denli yoğun biryer olduğunu ) BİR TEKSTİL...