eigengrau kullanıcısının son içeriği

1. E

Başlangıç için motor tavsiyesi

Merhaba, motor camiasında yeniyim sizlerden tavsiye almak istiyorum :) 50 cclik bir scooterım var aktif kullanıyorum onunla biraz trafik deneyimim var. A ehliyet için kursa başladım, ehliyet aldıktan sonra yeni motor almak istiyorum. Boyum 1.63 m, şu anda kursta Suzuki SV650 kullanıyorum...
  2. E

Yazın Pantolon / Şort

Merhaba, 50lik scooterla camianıza yeni katıldım :D ekipmanlarımı yavaş yavaş toparladım, kapalı kask, eldiven, mont, dizlik kullanıyorum, motor için pantolon almadım normal pantolon kullanıyorum. Fakat bi konuda danışmak istiyorum, havalar inanılmaz sıcak olmaya başladı ve pantolonla işe gitmek...
  3. E

Mont bedeni

Merhaba herkese, buralarda yeniyim motor kullanmaya yeni başladım. M beden Hevik mont aldım fakat mont üstüme tam oturdu kollarımı rahat hareket ettiremedim, önüm kapanmadı. Daha sonra L beden ile değişim yaptım bu sefer gövdesi rahat oldu önüm kapandı fakat kolları uzun oldu. Bu sebeple...
  4. E

50 cc scooter için kask önerisi

Merhaba, buralarda yeniyim. 50 cc bir scooter aldım. Hayatımda ilk kez motor kullanıcam. Kask seçimi konusunda kafam karıştı. Fullface önerdiğinizi biliyorum, bana kalırsa da en güvenlisi o. Fakat taktığımda klostrofobim coştu çok panik hissettim. Daha kullanmayı yeni öğrenirken kapalı kaskla...

Yeni mesajlar